Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού 2015 στην Αγία Παρασκευή (video)

Μαζικός αθλητισμός IMG_9734 copy

Τα αθλητικά και χορευτικά τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού 2015.

Μαζικός αθλητισμός IMG_9690 copy

Η γιορτή που αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο, ξεκίνησε επί προεδρίας στον Αθλητικό Οργανισμό (ΟΑΔΑΠ τότε) του κ. Γιάννη Μυλωνάκη και συνεχίζει να διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Μαζικός αθλητισμός IMG_9677 copy

Γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς. Μικρά παιδιά από τη ρυθμική και την ενόργανη γυμναστική, αλλά και μεγάλοι, που αισθάνονται ακόμα παιδιά, από τα τμήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών έδωσαν μια υπέροχη παράσταση και έκαναν περήφανους τους δικούς τους ανθρώπους, που δεν κουράστηκαν να φωτογραφίζουν και να χειροκροτούν. Παρακολουθήσαμε τις ομάδες της Ενόργανης και της Ρυθμικής Γυμναστικής, απολαύσαμε Μοντέρνους Χορούς όπως samba, tango, disco, passo doble και στο φινάλε όλα τα τμήματα μαζί. Στο τέλος βρήκαμε τις ρίζες μας στους παραδοσιακούς χορούς από τη Μικρά Ασία, το ΒΑ Αιγαίο, τη Μακεδονία και τη Θράκη που παρουσίασαν τα τμήματα της Νότου και του Κοντοπεύκου.

Μαζικός αθλητισμός IMG_9860 copy

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, του πρώην Δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου, του Αντιδημάρχου Γιάννη Σιδέρη, του δημοτικού συμβούλου Διονύση Λέκκα, των πρώην δημοτικών συμβούλων Σπύρου Παπασπύρου και Γιάννη Παύλου, του μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Παναγιώτη Παναγάκου και της προέδρου του Συλλόγου Κοντοπεύκου Βούλας Κουτσογιάννη.

Μαζικός αθλητισμός IMG_9608 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9667 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9699 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9718 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9719 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9724 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9759 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9770 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9806 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9824 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9834 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9882 copy

Μαζικός αθλητισμός IMG_9887 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.