Πλήθος κόσμου τίμησε τα Εγκαίνια της Έκθεσης Ενηλίκων των Εργαστηρίων Τέχνης

IMG_0058 copy

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε απόψε το πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης” στην Αγία Παρασκευή. Αιτία τα εγκαίνια της έκθεσης ενηλίκων των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

IMG_0032 copy

Οι σπουδαστές των Εργαστηρίων είχαν την ευκαιρία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των μαθημάτων που παρακολούθησαν τη περίοδο 2014-15. Τα αξιέπαινα έργα αποδεικνύουν την πραγματική σοβαρή δουλειά που εξακολουθεί να γίνεται και το ταλέντο των σπουδαστών που αξιοποιείται σωστά.

IMG_0071 copyΣυγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν και γέμισαν το χώρο τόσο μέσα στο κτίριο, όσο και στον εξωτερικό χώρο. Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης κ. Νικολέττα Μπελεχρή Κυριάκου  και χαιρετισμό απηύθυναν ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και εκ μέρους της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας. Αναφέρθηκαν στο έργο που συντελείται στα εργαστήρια, στην προσφορά των καθηγητών εικαστικών και την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και στα σπουδαία έργα -γλυπτά, κοσμήματα και ζωγραφική – των σπουδαστών που παρουσιάζονται στην έκθεση.

Εκεί συναντήσαμε επίσης τους αντιδήμαρχους  Ι. Σιδέρη, Ε. Πετσατώδη  τους δημοτικούς συμβούλους Έφη Καψοκεφάλου και Στέλλα Ψύλλα, τα μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ  Σπύρο Παπασπύρο, τον Γ.Γραμματέα της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”  Ιωάννη Κομνιώτη, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, το πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση.

IMG_0067 copy

IMG_0075 copy

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15/6 έως τις 22/6 και θα είναι ανοικτή από Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 20:30 και Σάββατο 17:00 – 20:30.

IMG_0033 copy

IMG_0043 copy

IMG_0048 copy

IMG_0051 copy

IMG_0088 copy

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.