Μήνυμα συνδημότισας για εγκαταλελειμμένα οχήματα στην Αρτέμωνος

παρατημένο-Αρτέμωνος 2Οι δημότες διεκδικούν!

Ίσως αυτό να ταίριαζε για τίτλος μιας ενότητας στη σελίδα μας.

Δημοσιεύουμε το mail και τις φωτογραφίες που μας έστειλε συνδημότισα για εγκαταλελημμένα αυτοκίνητα στην οδό Αρτέμωνος και μάλιστα ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία οχήματα. Έχουμε  ξαναναφερθεί εκτενώς στο θέμα αυτό με σχετικό άρθρο, αλλά δεν είδαμε να ιδρώσει το αυτί κανενός …….

Το δημοσιεύουμε αυτούσιο, με προστασία των προσωπικών δεδομένων της.

 

 

———

Αγαπητοι εδω και πολυ καιρο εχουν εγκαταληφθει ΤΡΙΑ αυτοκινητα στην Οδο Αρτεμωνος !
 –
Αποτελουν εστιες μολυνσης και στερουν χωρις λογο 
καποιες πολυτιμες θεσεις παρκιν στους δημοτες .
 –
Παρακαλω οπως μεριμνησετε για την αμεση απομακρυνση τους.
 —
Φιλικα
 –
Ν. Κ.
———-
παρατημένα-οδός Αρτέμωνος

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.