Ανδρέας Γκιζιώτης: Πρέπει να πάρει ένα τέλος η καταπάτηση στον λόφο Τσακού από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

20150619_122844 copy

Μια σημαντική απόφαση για τον Τσακό. Με πρόταση και εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Γκιζιώτη, τόσο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση:

”Την έκταση  του πρώην λατομείου στο ΛΟΦΟ ΤΣΑΚΟΥ, σε χώρο μάλιστα που ανήκει στο Δήμο μας, έχει καταπατήσει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού μετατρέποντάς την σε χώρο εναπόθεσης απορριμάτων (κλαριά, χόρτα, αδρανή υλικά), σε παράνομη χωματερή, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας. Ρυπαίνει το περιβάλλον, προσβάλλει τη γειτονιά μας, είναι εστία πυρκαιάς. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που διασφαλίζουν την προστασία του Λόφου Τσακού και των δικαιωμάτων των δημοτών και των κατοίκων, για την άμεση διακοπή της εναπόθεσης απορριμάτων από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού και την πλήρη αποκατάσταση του χώρου. Ο λόφος Τσακού να καθαρισθεί άμεσα, να δημιουργηθεί δίκτυο πυρόσβεσης, να διαμορφωθεί μονοπάτι πρόσβασης.  Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα κληθούν για αυτοψία του χώρου η Πολεοδομία και το Υγειονομικό.”     

Σημαντικά συνέβαλε η ενημέρωση και κινητοποίηση κατοίκων από την γειτονιά του Τσακού, δείχνοντας το δρόμο της διεκδίκησης για τη λύση των προβλημάτων.

 

Για την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ο Δημοτικός Σύμβουλος

Ανδρέας Γκιζιώτης.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.