Αντρέας Γκιζιώτης: Αλληλεγγύη στούς απεργούς του ομίλου Euromedica

euromedica

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την  αποπληρωμή των δεδουλευμένων έξι μηνών και την κανονική ροή της μισθοδοσίας τους.

Ο όμιλος Euromedica, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 67 Διαγνωστικών Κέντρων παράρτημα του οποίου λειτουργεί και στα όρια του Δήμου μας, και 17 Κλινικών, έχει επιβάλλει το καθεστώς της απλήρωτης εργασίας, όπως επίσης και  στην εφημερίδα Κέρδος όπου άφησε απλήρωτους για ένα έτος τους εργαζόμενους καθώς και στην εταιρεία λογισμικού Data Design για διάστημα δέκα μηνών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής οφείλει να εκδηλώσει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στους απεργούς.

Για την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ανδρέας Γκιζιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος.

 

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.