“Λαϊκή Συσπείρωση”: Δε διαλέγουμε μνημόνιο.

laikiΛέμε ΟΧΙ στις προτάσεις για συμφωνία τόσο των τριών θεσμών της τρόικα, όσο και της ελληνικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  που συγκλίνουν στη νέα σφαγή του λαού.

Ο λαός με τη δράση και την επιλογή του να απαντήσει στην κοροϊδία του κάλπικου ερωτήματος που θέτει η κυβέρνηση και να απορρίψει τόσο την πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ όσο και την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και οι δύο προτάσεις περιέχουν βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που θα έρθουν να προστεθούν στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και τα καπιταλιστικά κέρδη. Όχι μόνο δεν καταργήθηκαν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι που διέλυσαν την ζωή της λαικής οικογένειας, αλλά νέα αντιλαικά μέτρα έρχονται να προστεθούν.

Καλούμε  όλους και όλες να αποβάλλουν την μοιρολατρία, το δεν γίνεται τίποτα, το λιγότερο κακό, που πάντα εξελίσσεται, σε μεγαλύτερο κακό.

Λέμε NAI σε κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων, στη ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, τη μονομερή διαγραφή του χρέους με το λαό κυρίαρχο.

Για την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ανδρέας Γκιζιώτης,

Δημοτικός Σύμβουλος.

 

 

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.