Τους “την είπε” ο Βασίλης Γιαννακόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο

V.GiannakopoulosΕν ολίγοις “την είπε” ο Βασίλης Γιαννακόπουλος στη Δημοτική Αρχή απόψε στο δημοτικό συμβούλιο.

Ξεκίνησε light με τη λαϊκή αγορά στη Δερβενακίων στην περιοχή Κοντοπεύκου, όπου δέχτηκε διαμαρτυρίες από τους κατοίκους γιατί  δημιουργούνται προβλήματα και έθεσε το ερώτημα πότε θα μεταφερθεί η λαϊκή στην κανονική της θέση. Μάλιστα, ακούγονται πολλά αρνητικά εκεί για την Δημοτική Αρχή, όπως είπε, υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για την αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά του δημοτικού κινηματογράφου όπου ο κ. Γιαννακόπουλος, μεταφέροντας απόψεις και κρίσεις δημοτών, είπε ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Οι απόψεις που συζητούνται στην πόλη είναι ότι ο κινηματογράφος μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο σκόπιμα, στην απομόνωση, για να ακούγεται το όνομα του Σταύρου Κώτση, ότι τον έδιωξαν από τον παράδεισο (και μάλιστα ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να πει και ονόματα αυτών που του τα είπαν), ότι δεν έχει καλό ήχο και δυστυχώς δεν υπάρχουν προβολές τις καθημερινές παρά μόνο τις μέρες που, λόγω καλοκαιριού, μπορεί να απουσιάζουν. Γενικά όπως είπε, από τον κόσμο θεωρείται ως μία αποτυχία.

Πέρα της μεταφοράς των απόψεων του κόσμου, υπήρξε κάποια στιγμή έντασης όταν συζητώντας το θέμα του κινηματογράφου ο κ. Γιαννακόπουλος προσπαθούσε να εξηγήσει στο Δήμαρχο, ότι για την αλλαγή του ονόματος (να παραληφθεί το “σινέ σχολείο”) χρειάζεται απόφαση και δεν μπορεί να γίνει αυθαίρετα.

Σημαντική ήταν και η πρότασή του να συνεχίσει το συμβούλιο να είναι πολιτικοποιημένο και να γίνει μια κουβέντα πάνω στα σκληρά μέτρα που έρχονται την Τετάρτη, προβάλλοντας την συμπαράσταση προς τους άνεργους, τους φτωχούς, τις επιχειρήσεις που κλείνουν και ιδίως τους Αγιοπαρασκευιώτες. Να είναι πολιτικοποιημένο το ΔΣ και στο 3ο μνημόνιο και όχι μόνο στα 2 προηγούμενα, τότε που “ήταν στα κάγκελα” όταν ψηφίζονταν ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και τώρα που παραμένει το χαράτσι και ο ΕΝΦΙΑ και πολλαπλασιάζονται τα μέτρα, ακούγονται αυξήσεις στα τρόφιμα και μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια έντονη αντιπολιτευτική δράση από την πλευρά της παράταξης Συμμαχία Ευθύνης και ιδίως τον κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.