Γεράσιμος Βλάχος: Ασέβεια προς την απόφαση του ΔΣ η ανάρτηση του πανό

Δημαρχείο-πανό-Γ. Βλάχος

Στις 4/7/2015, παραμονή του δημοψηφίσματος, σε άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στο πανό που εμφανίστηκε στο Δημαρχειακό κτήριο με τη λέξη “ΟΧΙ” και την υπογραφή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μάλιστα είχαμε επισημάνει ότι μέλος της Δημοτικής Αρχής είχε ζητήσει την απομάκρυνση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Φυσικά γνωρίζαμε το μέλος αυτό, αλλά προτιμήσαμε να μην το αναφέρουμε. Σήμερα για άλλη μία φορά επιβεβαιωθήκαμε.

Απόψε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεράσιμος Βλάχος αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην αναρτηθούν πανό και αφίσες σχετικά με το δημοψήφισμα και όμως, όπως ανέφερε, ο σύλλογος εργαζομένων και η πρόεδρος κ. Τζανίνη, παράκουσαν και έβαλαν το πανό της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δημαρχείο. Πράξη που ο κ. Βλάχος χαρακτήρισε ως ασέβεια, και παραδέχτηκε πως ο ίδιος είχε ζητήσει να το κατεβάσουν τηρώντας τη νομιμότητα, γιατί η Δημοτική Αρχή είναι αυτή που ασκεί εξουσία και το Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνει τις αποφάσεις, όπως είπε.

Το πανό τελικά σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βλάχου κατέβηκε την Τρίτη!

Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του, όμως φανταστείτε να βάζαμε ο καθένας από ένα πανό στο Δημαρχείο! Θα μας άρεσε άραγε η εικόνα; Είναι σαφές ότι  πρέπει να τηρούμε τη νομιμότητα, διαφορετικά θα επικρατήσει το χάος.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.