Η ετήσια έκθεση του Γ. Ρακιντζή για τη διαφθορά ΣΠΑΥ-Περιπτερα-και Αγία Παρασκευή

Διαβάστε στην σελίδα 18 που λέει για τα περίπτερα που έχουν γίνει super market  Πατέ στην σελίδα 92-93 που λέει για τεράστιες ατασθαλίες για τον ΣΠΑΥ και επίσης τι λέει στην σελίδα 144 για τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Άγιας Παρασκευής για την περίοδο 2006-2009

(Ολη η έκθεση στο τέλος με link)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Περιπτερα

Στους τομείς οικονομικής διαχείρισης, την πολεοδομία, την υγεία και το περιβάλλον καταγράφεται ένα μεγάλο ποσοστό από υποθέσεις κακοδιοίκησης και ατασθαλιών. Αυτό προκύπτει από την ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή. Ο Γενικός Επιθεωρητής έκανε γνωστό ότι εντοπίστηκαν περισσότερα από 2.600.000 ευρώ να μην έχουν δηλωθεί. Αυτό προκύπτει από τον έλεγχο πόθεν έσχες δημοσίων υπαλλήλων, που διενεργήθηκε από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης. Από τα στοιχεία της έκθεσης φαίνεται ότι τα μισά από τα ποσά των εμβασμάτων στο εξωτερικό δεν ήταν δηλωμένα νομίμως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΣΠΑΥ

ΣΠΑΥ

Οι υποθέσεις που έλεγξε ο ΓΕΔΔ για το 2014 έφτασαν τις 1565. Το 56% των καταγγελιών έγιναν επώνυμα από πολίτες. Αντίθετα οι ανώνυμες καταγγελίες φθάνουν στο 22,6%.
Οι οικονομικοί έλεγχοι και τα θέμα οικονομικής διαχείρισης, αποτέλεσαν την κύρια θεματική κατηγορία για μία ακόμη χρονιά (27,2% των υποθέσεων, έναντι του 41,8% για το 2013). Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε ποσοστό 33,2% σε Υπηρεσίες Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού. Ακολουθούν οι υπηρεσίες των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου με ποσοστό 18,9%.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΣΠΑΥ

ΣΠΑΥ.1

Η Περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των υποθέσεων που ελέγχθηκαν (ποσοστό 38,3%), ακολουθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ποσοστό 24,4%), με επόμενες την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (22,5%) και τρίτη την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (19,9%).

Οι θεματικές κατηγορίες επί του συνόλου των 1565 υποθέσεων το 2014 αφορούν σε :

-άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (54)

-Ασφαλιστικά Ταμεία (21)

-Δημόσια Έργα (75)

-Εκπαιδευτικά (27)

-Λοιπές άδειες λειτουργίας (29)

-Μεταφορές / Επικοινωνίες ( 42)

-Οικονομική διαχείριση / Έλεγχος (426)

-Παραβίαση διοικητικών διαδικασιών ( 211)

-Περιβάλλον ( 49)

-Πολεοδομικά (152)

-Προμήθειες (29)

-Υγεία Πρόνοια / Δημόσια Υγεία (162)

-Υγιεινή / Ασφάλεια εργαζομένων (6)

-Άλλη κατηγορία (282)

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή

http://www.zougla.gr

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.