“Κάηκε” από τους “Αττικούς φούρνους” ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπαμιχαήλ σύμφωνα με τον Α. Μουστόγιαννη(ηχητικό)

Εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή με αποδοχή χορηγίας από επιχείρηση η οποία κατηγορείται για σειρά αδικημάτων. Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ για αυτή την πράξη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 20-7-2015 εξέφρασα στο σώμα την απορία πως γίνεται ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός να δέχθηκε χορηγία για τον Κινηματογράφο από επιχείρηση η οποία έχει κατηγορηθεί για μια σειρά αδικημάτων.
Ο κ. Δήμαρχος δεν το γνώριζε όπως παραδέχθηκε χθες κι έδωσε εντολή να κατέβει η συγκεκριμένη διαφήμιση και επικροτούμε αυτή την κίνηση!
Τον άνθρωπο ο οποίος έχει την ευθύνη για ένα ακόμη πολιτικό και ηθικό ατόπημα τον κ. Παπαμιχαήλ θα συνεχίσει να τον έχει επικεφαλής στο Νομικό Πρόσωπο; Τι συμβαίνει επιτέλους; Έχει την απόλυτη στήριξη του Δημάρχου και δεν τον αγγίζει τίποτα;
Γιατίαν ναι θα μιλάμε για την απόλυτη συγκάλυψη…

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”

Δημοτικός Σύμβουλος

 

 –

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.