Παρέδωσαν τα όπλα οι φρουροί του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής παρέδωσαν τον οπλισμό τους οι φρουροί του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, για το λόγο ότι οι Διευθυντές του Δημοκρίτου που είχαν επίσης πρόσβαση στα όπλα, δεν είχαν περάσει από τον ενδεδειγμένο ψυχολογικό έλεγχο.

Οι φρουροί του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” έως τώρα  έφεραν οπλισμό λόγω του πυρηνικού αντιδραστήρα και της φύσης του ερευνητικού κέντρου.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.