Σπύρος Παπασπύρος: “σε σωστή βάση η πεζοδρόμηση της οδού Γιαβάση, να ελέγχεται όμως”

11144479_764816986962524_7661825984423743197_n

Για να εκτελέσει τον σκοπό της και να αποδώσει στο μέγιστο μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν μετατρέπεται σε πράξη, πρέπει να φροντίσει η Δημοτική Αρχή ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ. Να διορθώνει τις πιθανές ατέλειες και να εξουδετερώνει τις αρνητικές συνέπειες, αν υπάρχουν.
Papaspiros Sp.2Εδώ και αρκετό καιρό, άρχισε να εφαρμόζεται η πεζοδρόμηση σε τμήμα της οδού Ευεργέτου Γιαβάση, ορισμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδος. Η αιτιολογία της αποφάσεως, σε σωστή βάση και προσωπικώςσυμφωνώ . Υποτίθεται δε ότι το κομμάτι που πεζοδρομήθηκε, θα γινόταν προσβάσιμο στους πολίτες και θα απαλασσόταν από την παρουσία των σταθμευμένων οχημάτων, που δημιουργούν ένα όχι και τόσο καλαίσθητο θέαμα, σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν στις παρακείμενες καφετέριες. Το αποτέλεσμα όμως, δεν δικαίωσε τον σκοπό και το πνεύμα της αποφάσεως. Στον πεζοδρομημένο χώρο, είναι σταθμευμένα ένα σωρό αυτοκίνητα. Που και την κίνηση των πολιτών εμποδίζουν σοβαρά και ακαλαίσθητο θέαμα προσφέρουν. Επί πλέον, ορισμένοι “έξυπνοι” παρκάρουν στην είσοδο και στην έξοδο του πεζοδρομημένου τμήματος αλλά και στον χώρο της αφετηρίας των λεωφορείων. Και γιατί να μην τα κάνουν όλα αυτά; Μήπως τους ελέγχει κανείς; Κύριε Δήμαρχε, το να λαμβάνει κάποιος αποφάσεις είναι εύκολο. Το να παρακολουθεί όμως την εξέλιξή τους και να τις βελτιώνει, προφανώς είναι το δύσκολο για τη Διοίκησή (;) σας. Θα σας πρότεινα, να εισηγηθείτε και να αποφασισθεί η απαγόρευση σταθμεύσεως, στο πεζοδρομημένο τμήμα, τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Και για δύο συνεχείς ημέρες να προειδοποιείτε τους οδηγούς με σημειώματα. Για όσους από κει και πέρα δεν συμμορφώνονται, εφαρμόστε τον Νόμο. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν πάλι σας είναι δύσκολο να υπερασπισθείτε την απόφαση που βγάλατε, ακυρώστε την. Τί ωφελεί να εκδίδονται αποφάσεις, που δεν εκπληρώνουν τον σκοπό τους, εκτός από το να εκδίδονται ανακοινώσεις αυτοθαυμασμού;

11986498_764817100295846_8335845225533735541_n

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.