ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πεζογέφυρα Γελαδάκη άμεσα βλέπει … ΦΩΣ

20150825_Γελαδάκη-ασανσερ copy

Σύμφωνα με έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι θέμα 2-3 ημερών ο ολοκληρωτική παράδοση της πεζογέφυρας Γελαδάκη προς χρήση.

Η Δ.Ε.Η. έχει ήδη τοποθετήσει το καλώδιο που θα τροφοδοτεί τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και το φωτισμό. Για να ολοκληρωθούν οι εργασίες, απομένει συνάντηση του συνεργείου της Δ.Ε.Η. με τον εργολάβο-ανάδοχο του έργου για να γίνουν συγκεκριμένες συνδέσεις.

Όπως ενημερωθήκαμε η συνάντηση αυτή έχει προγραμματιστεί άμεσα, για τις επόμενες ημέρες. Όπως αντιλαμβάνεστε το ποσό σύνδεσης καταβλήθηκε.

Έτσι σε ένα έργο για το οποίο αγωνίζονταν οι κάτοικοι της περιοχής και ο Σύλλογος Πευκακίων για περίπου 20 χρόνια και για το οποίο χύθηκε αίμα, σε ένα έργο που το “έτρεξε” η Διοίκηση Ζορμπά,  μπαίνει και η τελευταία πινελιά.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.