Θετική η αντιμετώπιση του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ από το Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού

pigasos
Παρακολουθώντας, ως καθ. Φυσικής Αγωγής, ως προπονητής ποδοσφαίρου του Πήγασου και ως δημότης, το χθεσινό συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ, με θέμα τη χρήση των αθλητικών χώρων του δήμου από τους συλλόγους, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τη στάση και την άψογη τήρηση της διαδικασίας του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ.
Επί 4,5 ώρες με υπομονή, με παρρησία, με τήρηση δημοκρατικών διαδικασιών, λειτουργώντας πυροσβεστικά κάθε φορά που ανέβαιναν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, κατέγραφε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα και τις ανάγκες κάθε συλλόγου ξεχωριστά.
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι από μερικούς “καλοθελητές” η επιστολή μου θα αντιμετωπιστεί κακοπροαίρετα, ως κολακεία ή ως προσπάθεια ευνοϊκής μεταχείρισης για τον Α.Ο. Πήγασο, θα επικαλεστώ τη “γενναία” στάση της κας Καψοκεφάλου Έφης
(δημ. σύμβουλος και μέλος του ΠΑΟΔΑΠ από την παράταξη του πρώην δημάρχου κ. Β.Ζορμπά) που με τη λήξη του συμβουλίου επεσήμανε το άψογο της διαδικασίας και απέδωσε τα εύσημα στον πρόεδρο αποδεικνύοντας ότι δεν κάνει “αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση” και οι πολιτικές αγκυλώσεις και περιχαρακώσεις δεν την εμποδίζουν να πει “την καλή κουβέντα”.
Θετική εντύπωση, επίσης, μου προκάλεσε η παρουσία του δημ. συμβούλου και προέδρου της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” κ. Ανδρέα Γκιζιώτη που, στο πλαίσιο της ολόπλευρης ενημέρωσής του για τα τεκταινόμενα της πόλης, παρακολούθησε την πολύωρη συνεδρίαση και κατέθεσε τις απόψεις του για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.
Προς ενημέρωση των αθλητικών μελών του Α.Ο. Πήγασος, σας γνωστοποιούμε ότι σημαντική ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Βαλασιάδη Δημήτρη, που επεσήμανε ότι το 5ο σωματείο ομαδικών αθλημάτων (Α.Ο. Πήγασος), είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, είναι μια πραγματικότητα, ότι ο Α.Ο. Πήγασος κατέθεσε πλήρη φάκελο με όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα (καταστατικό, μελών Δ.Σ, εγκρίσεις ομοσπονδιών, αθλητική αναγνώριση από Γ.Γ.Α., αριθμό μελών ανα τμήμα, συμμετοχές σε επίσημα πρωταθλήματα κ.λ π).
Προτεραιότητα για την παραχώρηση των ωρών θα είναι να καλυφθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων και οι υπόλοιπες ώρες θα διατεθούν με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την ισοτιμία, την αναλογικότητα και κυρίως την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Τέλος, το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ πήρε απόφαση να μελετήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες των συλλόγων και να εισηγηθεί προς έγκριση το πρόγραμμα στην επόμενη συνεδρίασή του.


Μαραγκός Γιάννης
Καθ. Φυσικής Αγωγής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.