Πρεμιέρα για το 8ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με τους “Ονειροφύλακες”

IMG_1602 copy

Άραγε υπάρχει κανείς, σε έναν άλλο χώρο και χρόνο, που φυλάει τα όνειρά
μας; Μπορεί…
Μπορεί σε μια χώρα πολύ μακρινή, πέρα από τα όρια του κόσμου που ξέρουμε,
χαμένη στα βάθη του μυαλού και ξεχασμένη στην απεραντοσύνη της καρδιάς, χώρα
που κανένας χάρτης δεν τη σημειώνει, να υπάρχουν..ονειροφύλακες; Ονειροφύλακες
με μεγάλα και δυνατά, γυάλινα φτερά, για να ταξιδεύουν τα όνειρά μας ψηλά σε
ονειρόδρομους μαγικούς. Στη Χώρα των Ονειροφυλάκων γεννιέται κι η Έρση, που το
όνομά της σημαίνει δροσοσταλίδα. Η Έρση όμως γεννιέται αδύναμη κι έχει
μικρά κι ασθενικά φτερά. Θα καταφέρει να επιβιώσει; Μήπως κάποιο παιδί στις
Χώρες των Ανθρώπων μείνει δίχως όνειρα εξαιτίας της «αδυναμίας» της;
Οι “Ονειροφύλακες” είναι ένα παραμύθι που μοιάζει με τη ζωή. Ένα παραμύθι για παιδιά και μεγάλους, που θέλουν να προσθέτουν στην καθημερινότητα άρωμα και
γεύση ονείρου.

IMG_1607 copy

 Με τους “Ονειροφύλακες” της Αγγελικής Δαρλάση και το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου “Εν Δράσει”, ξεκίνησε για συνεχόμενη χρονιά το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υποδέχτηκε τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και τους θεατές στο γνωστό θεατράκι στο πολιτιστικό κέντρο “Σταύρος Κώτσης”. Παρακολουθήσαμε μια αξιόλογη παράσταση με τους Νίκο Φαμέλη, Νίκο Ρώτα, Κατερίνα Καρύδη, Θεοδώρα Φατσέα, Ιωάννα Χούντα, Τζένη Κουσουρή, Κατερίνα Κουράκου, Ελευθερία Παπαδάκη, Ανδρονίκη Τσούρα, Δημήτρη Καλλίγερο, Κωνσταντίνα Περλέγκα, Μάνο Ντινούλη και Χαρά Σεργιάννη, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια πολύ ευαίσθητη ερμηνία.
 IMG_1600 copy
Το έργο προλόγησε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και υπεύθυνος για τη θεατρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Δεγαΐτης, καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους θεατές.
Την παράσταση παρακολούθησαν εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, η αντιδήμαρχος κ. Ελισάβετ Πετσατώδη, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Δημήτρης Βαλασιάδης και το μέλος κ. Παναγιώτης Παναγάκος.
Αίσθηση έκανε η απουσία του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καν, ούτε με κάποια αιτολογία, ως ίθισται στις περιπτώσεις κωλύματος! Όπως επίσης δεν ειπώθηκε κουβέντα για τη διοργάνωση εκ μέρους του Πολιτιστικού Οργανισμού, αλλά δόθηκε σημαντική έμφαση στα έργα που τελέστηκαν στο χώρο του πολιτιστικού πάρκου από την αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας!
IMG_1599 copy
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία …………………………………………………………… Παναγιώτης Ναρλής
Παναγιώτης Περλέγκας
Σκηνικά-Κοστούμια ………………………………………………. Αιμιλία Αποστολίδου
Μουσική ……….….…………………………………… Όπερα Νέων/Αναστάσιος
Στέλλας
Φωτισμοί……………………………………………………………….. Ντίνος Μεταλλίδης
Κατασκευή σκηνικών ……………………………………………. Κώστας Αβραμιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη ………………………………………………… Θεοδώρα Φατσέα
Τεχνικός Σκηνής ……………………………………………………. Αστέριος Καραπάλης

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των

φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.