Απαιτείται … μονοδρόμηση

Αρτέμιδος από Αγ. ΙωάννουΦωτο 1, είσοδος από οδό Αγίου Ιωάννου

Το μικρό κομμάτι του δρόμου που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η συνέχεια της οδού Αρτέμιδος μετά την οδό Αγίου Ιωάννου έως την οδό Αιόλου όπου και καταλήγει.

Θα αναρωτιέστε τι το στραβό έχει!

Ενώ η υπόλοιπη οδός Αρτέμιδος είναι μονής κατεύθυνσης με φορά προς την Αγίου Ιωάννου, στο τμήμα αυτό γίνεται διπλής κατεύθυνσης (δεν υπάρχει απαγορευτικό σε καμία άκρη του δρόμου). Και καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα υπήρχε ουδένα πρόβλημα, όμως σταθμεύοντας τα αυτοκίνητα στην μία πλευρά, ευθύς αμέσως μειώνεται το πλάτος του δρόμου που μένει ελεύθερο για τη διέλευση των οχημάτων. Μπορείτε άνετα να το διαπιστώσετε στην 1η φωτογραφία.

Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι αν διασταυρωθούν δύο οχήματα θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα και θα έχουν και τα δύο δίκιο!

Πρόταση:

Θα μπορούσε εύκολα με την τοποθέτηση οδοσήμανσης στην μία είσοδο να γίνει μονόδρομος και να γλιτώσει τους οδηγούς από πολλά ευτράπελα. Κατά προτίμηση με φορά προς την Αιόλου, όπως είναι άλλωστε και η φορά της υπόλοιπης οδού Αρτέμιδος.

Αρτέμιδος από ΑιόλουΦωτο 2, είσοδος από οδό Αιόλου

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.