Γνωρίστε το Σύλλογο Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής

IMG_0058 copy

Ο Σύλλογος Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Αγίας Παρασκευής ιδρύθηκε το 1998. Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, ενεργά και δημιουργικά, είναι δίπλα στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου μας, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που αποτυπώνουν και τους σκοπούς του. Προάγει έμπρακτα την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Στοχεύει στην ενίσχυση των εργαστηριών τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ, την προώθηση και σύσφιξη των σχέσεων και την αλληλεγγύη μεταξύ των σπουδαστών, την ενθάρρυνση της ενεργητικής συμμετοχής τους στις δραστηριότητες των εργαστηριών. Την διοργάνωση εκθέσεων, διαλέξεων, συζητήσεων και εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ημερίδων, την συμβολή στην βελτίωση της καλλιτεχνικής παιδείας στην Ελλάδα, την συμμετοχή των σπουδαστών στις εκδηλώσεις άλλων πολιτιστικών φορέων, την οργάνωση επισκέψεων σε εκθέσεις και εκδηλώσεις. Επίσης, σκοπεύει σε εκδοτικές προσπάθειες που αποσκοπούν στη προβολή εικαστικής παραγωγής των σπουδαστών του εργαστηρίου αλλά και γενικότερα στην ενημέρωση γύρω από θέματα τέχνης.

 –

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΠΕΛΕΧΡΗ                   ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.

–