Τελέστηκε σήμερα ο Αγιασμός στο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ και στην Παιγνιοθήκη του Δήμου.

IMG_20151007_193646768 copy

Τελέστηκε σήμερα στις 7 μ.μ., από τον π. Αθανάσιο Λαγουρό, ο Αγιασμός στο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ και στην Παιγνιοθήκη του Δήμου.

Μετά τον Αγιασμό τις ευχές και τους χαιρετισμούς, η χορωδία των παιδιών τραγούδησε διάφορα τραγούδια.

Ένταση δημιουργήθηκε, όταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος εκνευρίσθηκε από την κριτική του πρώην Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά για το θέμα της «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» στα Πευκάκια, που καθυστερεί αδικαιολόγητα,  αλλά ιδίως από τα παράπονα της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών ΑμεΑ,  Ελένης Βασιλειάδου, για ολιγωρίες της Δημοτικής Αρχής.

IMG_20151007_192845043 copy

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και οι πρώην Δήμαρχοι Βασίλης Γιαννακόπουλος και Βασίλης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος,  η Αντιδήμαρχος Ελισάβετ Πετσατώδη, οι πρώην Αντιδήμαρχοι  Γερασιμία Μουχτούρη, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος και Καίτη Μοσχονά, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Γαβράς και  Σπύρος Παπασπύρος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Νικολέτα Μπελεχρή και ο εκπρόσωπος της  Παράταξης «Μια γενιά μπροστά» Χρήστος Σούλης.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.