Δύσκολες στιγμές για το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο.(video)

Χωρίς τίτλο

Δύσκολες στιγμές για το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρχικά, η απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. Γεράσιμου Βλάχου (για άλλη μια φορά) να μην επιτρέψει ερωτήσεις στην αρχή της συνεδρίασης , αλλά στο τέλος (δηλαδή κάπου στις 2 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα) ,προκάλεσε την αντίδραση των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης , Βασίλη Γιαννακόπουλου και Βασίλη Ζορμπά, που αποχώρησαν από την συνεδρίαση.
Οι επικεφαλής, κατάγγειλαν τον Πρόεδρο Γεράσιμο Βλάχο, ότι ακολουθεί την τακτική αυτή εκ συστήματος και χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, για να φιμώνει την αντιπολίτευση. Τα “άκουσε” κι ο Δήμαρχος γιατί, όπως ειπώθηκε, “το Δήμο τον διοικεί στην πραγματικότητα ο κ. Βλάχος”. Ακούστηκαν μάλιστα και ειρωνικά σχόλια για τον Βασίλη Ζορμπά, που δεν τιμούν το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εκτός από αυτά, ακούστηκε και ο χαρακτηρισμός “οπορτουνιστής” για το Δήμαρχο, γιατί όταν η κυβέρνηση είχε ζητήσει τα αποθεματικά των Δήμων, η Δημοτική Αρχή έβγαλε απόφαση και μάλιστα με “κορώνες για τη σωτηρία της πατρίδας” και ζήτησε και το άνοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδας. Αλλά ουδέποτε έδωσε τα χρήματα, για να τα έχει καλά με όλους.
Ο Ανδρέας Γκιζιώτης, στη συνέχεια,  έκανε σχόλια στο Δήμαρχο, για την ανακοίνωση που έβγαλε για τον ένα χρόνο της Διοίκησης, λέγοντας ότι αυτά που γράφει είναι αυτά που γίνονταν πάντα καθημερινά σε όλους τους Δήμους και στο δικό μας. Αλλά στα σοβαρά πράγματα, δεν έχει κάνει τίποτα.
Μάλλον τώρα ξεκινάει η αντιπολίτευση για τη Δημοτική Αρχή και μάλλον θα είναι ολόπλευρη και δυναμική.
Υ,Γ Κακός σύμμαχος η Αλαζονεία

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.