Βασίλης Σάρκουλας: “ο κ. Δήμαρχος τι άλλο περιμένει για να επιβάλει την τάξη στον ΠΑΟΔΑΠ;”

Sarkoulas Vasilis 58778_

Χθές βράδυ έλαβα, όπως και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, ένα ενυπόγραφο ηλεκτρονικό μήνυμα. Προερχόταν από μια δημότισσα, αθλούμενη στα ομαδικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ, εκπροσωπώντας και τις άλλες κυρίες που αθλούνται. 

Η κυρία εξέφραζε τα παράπονά της, γιατί εδώ και δύο μήνες το καζανάκι της τουαλέτας του χώρου που αθλούνται έχει χαλάσει, όπως και οι πόρτες της αίθουσας. Παρά δε το γεγονός ότι επανειλημμένως έχουν αναφέρει το γεγονός, η Διοίκηση δεν κάνει τίποτε. Οι κυρίες απεφάσισαν να μην πληρώσουν την συνδρομή τους στον ΠΑΟΔΑΠ, αφού αν και πλήρωναν ο ΠΑΟΔΑΠ δεν τους παρείχε αυτά για τα οποία πλήρωναν. Αποτέλεσμα, η Διοίκηση να τους απειλήσει ότι σήμερα, αν δεν πλήρωναν, δεν θα τους επέτρεπε να γυμνασθούν! 

Το μόνο που ξέρει να κάνει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, είναι να θριαμβολογεί με ανακοινώσεις του, για πράγματα που δεν συμβαίνουν.

Διερωτώμαι, ο κ. Δήμαρχος τι άλλο περιμένει για να επιβάλει την τάξη στον ΠΑΟΔΑΠ; Να θυμίσω και μερικές προηγούμενες πράξεις της Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ:

1. Ανάθεση αμειβόμενης υπηρεσίας από τον Πρόεδρο στον εαυτό του.
2. Παραίτηση μελών της ίδιας του της Παρατάξεως, λόγω κακής συμπεριφοράς του Προέδρου.
3. Παραίτηση, για τον ίδιο λόγο, της παράταξης «Φυσάει κόντρα» από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ
4. Γυμναστές του ΠΑΟΔΑΠ που εξαπατήθηκαν από τη Διοίκηση και εργάζονταν χωρίς ασφάλιση και αμοιβή, με αποτέλεσμα να τους οφείλονται 40.000 που δεν μπορούν να τα πάρουν με νόμιμο τρόπο, παρά μόνον δικαστικώς.
5. Κυριολεκτικά «πέταγμα στο δρόμο» των γυμναστών που εργάζονταν 10 χρόνια στον ΠΑΟΔΑΠ.
6. Απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά του Προέδρου στα Διοικητικά Συμβούλια.

Βασίλης Σάρκουλας

Χειρουργός Οδοντιατρος

Πρώην Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter