Ο “ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ” τους έστειλε πίσω τη χορηγία (!)

Σύλλογος Μεσσηνίων Αριστομένης

Μόλις 500€  !!! χορηγία στο Σύλλογο Μεσσηνίων από τη Δημοτική Αρχή, τη στιγμή που άλλοι Σύλλογοι παίρνουν αξιοσέβαστα ποσά!

Ο Σύλλογος Μεσσηνίων κρατώντας τη αξιοπρέπειά του, προέβη στην ακόλουθη ομόφωνη απόφαση.

*****

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

«ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ»

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-10-2015

 

ΠΡΟΣ 1) Τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής   Κον Ιωάννη Σταθόπουλο

2) Τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου  Κον Γεράσιμο Βλάχο

3) Άπαντες Δημοτικούς Συμβούλους

 

Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Αγίας Παρασκευής στις 18-10-2015 πραγματοποίησε την ετήσια (Γιορτή Γουρουνοπούλας), αναβίωση Μεσσηνιακού εθίμου.

Σας τονίζουμε ότι ο σύλλογος μας είναι ο πρώτος που καθιέρωσε το παραπάνω έθιμο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τον ακολούθησαν σχεδόν όλοι οι Μεσσηνιακοί σύλλογοι της περιφέρειας Αττικής.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημά μας για ενίσχυση- χορηγία, με την υπ. αριθ. 21-7-2015 ομοφώνως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , μας εγκρίθη η χορηγία του ποσού 500 ευρώ !!! για τις ετήσιες πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Σε συνεδρίαση του Συλλόγου μας, στις 21-10-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, συζητήθηκε η ενίσχυση –χορηγία σας και αποφάσισε ομοφώνως να μην δεχτούμε τη χορηγία σας και αυτή να διατεθεί από εσάς , σε άλλο πολιτιστικό σύλλογο που ενδεχομένως έχει μεγαλύτερη ανάγκη: περισσότερες εκδηλώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος μας είναι από τους πρώτους πολιτιστικούς , στην πόλη μας και είναι αρωγός στις δραστηριότητες του δήμου της Αγίας Παρασκευής και πάντα ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

……………Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΤΟΠΟΥΛΟΣ                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter