Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος εκπροσωπώντας την Αγία Παρασκευή στη συνέλευση της ΠΕΔΑ

IMG_2279Θέμης Μπαλασόπουλος, Γιώργος Πατούλης, Βασίλης Γιαννακόπουλος

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για «Τα Οικονομικά προβλήματα των Ο.Τ.Α.» που παίρνουν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Στη Συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων /μελών της Π.Ε.Δ.Α.. Το Δήμο Αγίας Παρασκευής εκπροσώπησε ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε γνώριμα εδάφη αφού υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α. και υπεύθυνος για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, επί 8ετίας.

Στη φωτογραφία είναι ο εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου Αγίας Παρασκευής στο συνέδριο Βασίλης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο των εργαζομένων στους Δήμους Θέμη Μπαλασόπουλο. Ο κ. Μπαλασόπουλος παραιτήθηκε επίσημα μόλις πρόσφατα από πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά από 14 χρόνια και στη Συνέλευση ήταν η τελευταία παρουσία του ως πρόεδρος.

 

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter