Ψηφίζουν για αρχηγό στην ΝΔ. και στο Δήμο μας

2ΔΗΜΟΣ

Τεράστια η συμμετοχή σήμερα για τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στην ΝΔ ψηφίζουν σήμερα χιλιάδες ψηφοφόροι .
Και στα δυο εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί στον Δήμο Άγιας Παρασκευής και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα του και στο Α Καπη στην οδών Γούναρη 35 …Δείτε μια εικόνα τι συμβαίνει από το πρωί

1ΔΗΜΟΣ

Η μαζική προσέλευση του κόσμου δείχνει μία δυναμική, ενώ προκαλεί έκπληξη στα επιτελεία όλων των υποψηφίων, που αναφέρθηκαν σε αυτή την εικόνα και στις δηλώσεις τους.

6ΔΗΜΟΣ

Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται μετά από τις 9 μ.μ. ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 23:00 το βράδυ, με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα να διεκδικούν την αρχηγεία.

5ΚΑΠΗ

Μεϊμαράκης: Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

Ενωτικό μήνυμα έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο τελευταίος από τους τέσσερις υποψηφίους που προσήλθε στις κάλπες για να ψηφίσει, χαρακτηρίζοντας την ημέρα ως γιορτή για τη ΝΔ αλλά και την ίδια τη δημοκρατία.

3ΚΑΠΗ

«Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μεγάλος νικητής είναι η ΝΔ που με αισιοδοξία θα προχωρήσει στο μέλλον για να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου», δήλωσε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί ξεπεράστηκε η τεχνική αστοχία που υπήρχε.

Γεωργιάδης: Θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία η συμμετοχή

Ευτυχής για τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η προσέλευση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

«Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τη ΝΔ και την προσπάθειά μας να φτιάξουμε μία νέα κεντροδεξιά παράταξη που θα πάρει σύντομα στα χέρια της τις τύχες της χώρας και θα βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων», σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

4ΚΑΠΗ

«Από αύριο θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, ισχυροί, για μία παράταξη όπως την ονειρευόμαστε», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη και ανανεωμένηΩς ημέρα γιορτής για τη ΝΔ χαρακτήρισε τη σημερινή ο Κυριάκος Μητσοράκης, σχολιάζοντας την μαζική προσέλευση.«Η ΝΔ θα βγει ενωμένη και ανανεωμένη. Καλώ όσους δεν έχουν έρθει να ψηφίσουν, να κάνουν τον κόπο. Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για την παράταξη, αλλά για τον τόπο συνολικά. Η χώρα χρειάζεται μία ενωμένη, δυνατή, κεντροδεξιά παράταξη και είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα την έχει», πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι το 2016 θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για τη Νέα Δημοκρατία.Τζιτζικώστας: Γυρίζουμε σελίδα
1871032

Για την επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αφότου ψήφισε στη Θεσσαλονίκη. «Οι φίλοι της παράταξης πήραν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους. Γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν και κρατάμε τα καλά», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

«Προχωράμε για ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο, δημοκρατικό, που θα συνομιλεί με την κοινωνία. Μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα από αυτή την επιπόλαιη κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

ΑΙΤΗΣΗ

ΝΔ αιτηση—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter