Τι να απαντήσουμε στην κυρία κε Δήμαρχε;

banner___large_preview

Σε συνέχεια του πρόσφατου άρθρου μας για την ιστοσελίδα των Παιδικών Σταθμών που έχει “πέσει” εδώ και 1,5 μήνα και την αδυναμία ενημέρωσης των δημοτών-γονέων, δεχόμαστε εδώ και κάποιες ημέρες e-mail που ζητούν πληροφορίες για το Νομικό Πρόσωπο.

Μέσω του site και για εξοικονόμηση χρόνου, αλλά συμβαδίζοντας και με τους ρυθμούς τη εποχής, ενημερώνονταν οι γονείς για εκδηλώσεις και προγράμματα που αφορούν τα φιλοξενούμενα παιδιά, ενημερώνονταν οι δημότες για τις αποφάσεις του Δ.Σ. και την εύρυθμη λειτουργία του Ν.Π., αλλά και όσοι είχαν λάβει μέρος σε προκηρύξεις των Παιδικών Σταθμών.

Ενδεικτικά (γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα) δημοσιεύουμε ένα τελευταίο σχετικό e-mail :

—-

Πληροφοριες

Αποστολέας Va……. F……r
Παραλήπτης info@aparaskevi-images.gr
Ημερομηνία Σήμερα 09:04

Καλη σας μερα κ καλη χρονια!
Θα ηθελα να με ενημερωσετε σαε παρακαλω σχετικα με το ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα της προκυρηξης για το προσωπικο στους παιδικους σταθμους (νηπιαγωγων-βρεφονηπιοκομων)
Η σελιδα paidsap δεν ειναι δυνατο να ανοιξει , μου εμφανιζει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τη σελιδα κΑι δεν μπορω να εχω ενημερωση.
Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων

V.F.

—-

 

Τι να απαντήσουμε στην κυρία κε Δήμαρχε;

Καθημερινά το images καλείται να δώσει πληροφορίες για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου, μιας όμως και οι δημότες δεν βρίσκουν ανταπόκριση απευθύνονται σε μας. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε. Αν επιθυμείτε λοιπόν κε Δήμαρχε και για δική σας εξυπηρέτηση, στείλτε μας τις ενημερώσεις να τις δημοσιεύουμε στο images.

Και για να σας προλάβω κε Δήμαρχε, το facebook μπορεί να είναι τόπος καθημερινής  συνάντησης των περισσότερων δημοτών σας, δεν αποτελεί τον πρέπον και αρμόζον τόπο σοβαρής Δημοτικής ενημέρωσης. Το ρόλο αυτό θα έπρεπε να επιτελεί η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Επίσης θα εκτιμούσαμε αν απαντούσατε για το τι συμβαίνει ξαφνικά με τη σελίδα των ΠΑΙΣΔΑΠ. Μήπως κινδυνεύει και αυτή όπως η αντίστοιχη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης; Μήπως θέλει και αυτή καμιά πανάκριβη διαδραστική αναβάθμιση;

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter