Γιάννης Μυλωνάκης: Καταδίκη για τους συκοφάντες της πόλης

Milonakis Giannis

Έστω κι αν έπρεπε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια, τα ψεύδη κατέπεσαν πανηγυρικά σαν χάρτινος πύργος στο Ι’Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ο πέλεκυς της Ελληνικής Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς, καταδικάζοντας σε 3ετή φυλάκιση εκείνους που λασπολογούσαν και συκοφαντούσαν εις βάρος μας.
Το δικαστήριο αναγνώρισε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε στους δημότες, ποιοτικές υπηρεσίες με μοναδικό σκοπό να προάγουμε τον αθλητισμό στην πόλη.

Αναφέρομαι φυσικά στη διάρκεια της θητείας Γιαννακοπουλου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και της δικής μου προεδρίας στον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου. Περίοδο την οποία κατηγορηθήκαμε με βαρύτατους και χυδαίους χαρακτηρισμούς από τα γνωστά καταγγελτικά κέντρα εκείνης της εποχής. Ο εισαγγελέας αναγνώρισε δόλο στην προσπάθεια συκοφάντησης μας και υπήρξε καταπέλτης ζητώντας την αυστηρότερη ποινή τους.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει και όλους εκείνους που πίστεψαν στο πρόσωπό μου και εργαστήκαμε μαζί για να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στα αθλητικά πράγματα του Δήμου μας. Εύχομαι να βάλει ένα τέλος σε όσους επενδύουν στη μιζέρια της πόλης μας και να αποτελέσει παράδειγμα για τους μελλοντικούς επίδοξους υβριστές.
Προσωπικά, μολονότι καθυστερημένα, αισθάνομαι δικαιωμένος και επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι προκειμένου να επιτύχουμε όλα όσα δικαιούμαστε για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής.

Γιάννης Μυλωνάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter