Ποιος έχει τελικά επιλεκτική μνήμη;

giziotis or who

Παρά το ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προβάλλονται απευθείας στο διαδίκτυο, ένας μικρός αριθμός κατοίκων της πόλης τις παρακολουθεί. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε ορισμένους να προσπαθούν να χειραγωγήσουν και να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις.

Ο Ανδρέας Γκιζιώτης υπηρετεί τα κοινά της Αγίας Παρασκευής εδώ και χρόνια, είναι γνωστό το έργο του και η στάση του απέναντι στους δημότες και προπάντων δεν έχει ανάγκη, ούτε χρειάζεται λιβάνισμα. Είναι απ΄ τους λιγοστούς που αφήνουν τις πράξεις να μιλήσουν. Είναι επίσης γνωστό τοις πάσι, ότι πάντα στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων όταν αυτοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ή διώκονται αδίκως.

Είναι από αυτούς που υποστήριξε ανοικτά τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών σχετικά με το ωράριο εργασίας τους.

Είναι από αυτούς που στις 5:30 τα ξημερώματα βρέθηκε στο πλευρό του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Είναι από αυτούς που όταν παλαιότερα συκοφαντήθηκε άδικα εργαζόμενη του Δήμου, από τους ίδιους που κρίνουν άδικα και εκείνον τώρα, στάθηκε ξεκάθαρα υπέρ της.

Είναι από αυτούς που στάθηκε αλληλέγγυος στους απεργούς του ομίλου Euromedica όταν διεκδικούσαν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Είναι από αυτούς που υπήρξε αλληλέγγυος στους καθηγητές ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση και παρών σε όσα συνέβησαν τότε στα σεμινάρια «επιμόρφωσης».

Και ναι είναι αυτός που στηρίζει εργαζόμενο του Δήμου ο οποίος διώκεται πολιτικά από μια Διοίκηση κρυπτόμενη πίσω από τη Νομική της Υπηρεσία. Έχοντας ατράνταχτα στοιχεία στα χέρια του δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά ούτε ως δίκαιος άνθρωπος, ούτε ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ούτε ως μέλος του ΚΚΕ.

Όσο για τον εργαζόμενο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι οικογενειάρχης, πατέρας ανήλικου τέκνου, δημότης-κάτοικος και εργαζόμενος των 750€ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που δικαιωματικά και νομιμότατα πήρε από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου εκτός ωρών υπηρεσίας. Τη νόμιμη αυτή άδεια, η Δημοτική Αρχή του την έδωσε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, βάζοντας όμως ΔΙΚΟ ΤΗΣ όρο ο υπάλληλος να εργάζεται ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ του Δήμου (γιατί άραγε;).

Η με κάθε τρόπο αυτοδιαφημιζόμενη ως «φιλεργατική» Δημοτική Αρχή, που στηρίχτηκε και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργεί στην πραγματικότητα αντιεργατικά (μάλλον ακολουθεί σε όλα την πολιτική της κυβέρνησης). Και αντί αυτή να είναι κατηγορούμενη, κατηγορείται ο Αντρέας Γκιζιώτης που στηρίζει τους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους. Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter