Γεύμα στούς τοπικούς συλλόγους παρέθεσε ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος

12511625_548364048659991_1925657459_n

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Κώστα Κρητικίδη καί Γιάννη Μυλωνάκη, παρέθεσαν γεύμα προς τιμή των Διοικητικών Συμβουλίων των τεσσάρων τοπικών Συλλόγων του Δήμου μας και του Συλλόγου Ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Πευκακίων.


Στό τέλος του γεύματος ο πρώην Δήμαρχος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίο τόνισε την την μεγάλη αξία του εθελοντισμού τον οποίο υπηρετούν οι Σύλλογοι με αυταπάρνηση και αφιλοκέρδεια. Επίσης εξήρε την αγωνιστικότητα και δραστηριοποίηση που τούς διακρίνει για την υλοποίηση των κατά καιρούς αιτημάτων τους, καθώς και την γενικότερη κοινωνική προσφορά τους, ιδίως στην σημερινή εποχή που τη μαστίζει η οικονομική κρίση. Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ιδιαιτέρως ότι η παράθεση αυτού του γεύματος δεν έχει προεκλογικό χρωματισμό, αλλά αποτελεί μιά έκφραση τιμής και αγάπης σε καταξιωμένα και δραστήρια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας.


Τέλος ο πρώην Δήμαρχος πληροφόρησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του για την ηθική του δικαίωση σε όσα κατά καιρούς τον είχαν κατηγορήσει άδικα οι αντίπαλοί του και ανέφερε δικαστικές αποφάσεις του τελευταίου χρόνου που τον δικαιώνουν πανηγυρικά. Ο ίδιος – όπως είπε- παρόλη την πικρία του, δεν θέλησε αυτές τις αποφάσεις να τις στρέψει εναντίον των κατά καιρούς συκοφαντών του, αλλά ζήτησε τη γραπτή συγγνώμη των συκοφαντών του, την οποία και έλαβε για χάρη και μόνο της ηθικής του δικαίωσης.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Μυλωνάκης επεσήμανε πως ο Βασίλης Γιαννακόπουλος με την όλη δημαρχιακή του πορεία έβαλε την προσωπική του σφραγίδα σε μεγάλα έργα της πόλης μας, τα οποία είτε επιτελέστηκαν επί των ημερών του, είτε δρομολογηθήκαν και υλοποιήθηκαν ή καί υλοποιούνται ακόμη καί τώρα.


Κατόπιν έλαβαν τον λόγο οι Πρόεδροι των αντιστοίχων Συλλόγων Παναγιώτης Βαβουγυιός, Βασίλης Σαββίδης, Βούλα Κουτσογιάννη, Στέφανος Μπακογιάννης και Γιάννης Αρβανιτάκης, οι οποίοι με τη σειρά τους αναγνώρισαν το έργο που είχε επιτελεστεί επί δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου, όπως ενδεικτικά ανέφεραν τα μεγάλα έργα της ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου (κ. Βαβουγυιός), το διπλό έργο (υπόγειο και υπέργειο) της Ελευθερίου Βενιζέλου και το έργο της Κυκλάδων –Σολωμού στον Τσακό (κ. Σαββίδης), το μεγάλο έργο της ανάπλασης των πεζοδρομίων και της δημιουργίας ποδηλοτοδρομίου στο Κοντόπευκο (κ. Κουτσογιάννη), τα έργα υποδομής στα Πευκάκια (κ. Μπακογιάννης) καθώς καί την προώθηση της κοινωνικής πολιτικής και του πολιτισμού στον δήμο μας (κ. Αρβανιτάκης).


Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Παν. Βαβουγυιός, όσο και ο κ. Βασ. Σαββίδης, τόνισαν με έμφαση και απέδωσαν ευχαριστίες στον πρώην Δήμαρχο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την αγωνιστικότητα που επέδειξε το τελευταίο διάστημα ώστε να διατηρηθεί η λεωφοριακή γραμμή Β5, μια γραμμή, που εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο και κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας. Τέλος, οι Πρόεδροι των Συλλόγων ζήτησαν από τη Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης» να συνεχίσει να είναι αρωγός στην υποστήριξη των αιτημάτων τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Βασίλης Γιαννακόπουλος
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κώστας Κρητικίδης και Γιάννης Μυλωνάκης

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter