Με πλήθος κόσμου, ειδήσεις, δηλώσεις και σημαντικές παρουσίες η κοπή πίτας της “Αγ. Παρασκευή, η πόλη μας”(video)

IMG_8523 copy

Ζεστή ατμόσφαιρα, σημαντικές παρουσίες, βαρυσήμαντες δηλώσεις, ειδήσεις και πάρα πολύ κόσμο, είχε η κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας». Η παράταξη παρουσιάστηκε συσπειρωμένη, με σύμπνοια και αγαπημένη, με παλιά, αλλά και νέα μέλη, και στήριξη από σημαντικές κατευθύνσεις.

Η χαρά δε του επικεφαλής Βασίλη Ζορμπά ήταν τόση που είπε κι ένα τραγούδι μαζί με την ορχήστρα του Φώντα Τζανίνη.

IMG_8799 copy
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Στην τοπική ταβέρνα «Κορομηλάς» συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας», μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της και πρώην Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, αλλά και παλιοί φίλοι που φαίνεται να επιστρέφουν στους κόλπους της.

IMG_8612 copy

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, τηρώντας τις παραδόσεις ο κ. Ζορμπάς ζήτησε να σταθούν όλοι όρθιοι την ώρα που ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων ευλογούσε τη βασιλόπιτα ευχόμενος καλή χρονιά, υγεία και φώτιση. Το πρώτο κομμάτι έκοψε ο κ. Ζορμπάς για την Εκκλησία και το δεύτερο για την πόλη. Ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Έφη Καψοκεφάλου, Κώστας Τσιαμπάς και Νάσος Παπασταθάκης και ο Γενικός Γραμματέας της παράταξης Γιάννης Κομνιώτης που ευχήθηκε υγεία και λόγου του τραυματισμού του στο δεξί χέρι έκοψε το κομμάτι με τη βοήθεια δύο πρώην Δημάρχων του Βασίλη Ζορμπά και του Βασίλη Γιαννακόπουλου που είχε μόλις αφιχθεί.

IMG_8506 copy

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος μίλησε για μια ιδιαίτερη σχέση που αναπτύχθηκε με το Βασίλη Ζορμπά από το βράδυ που ο Βασίλης Ζορμπάς τον κέρδισε στις εκλογές. «Δουλέψαμε και δουλέψαμε πραγματικά με έργα και όχι λόγια» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος. Σημαντική και με νόημα η ευχή που ακολούθησε: «Να μπούμε σε μια εποχή, ο Δήμος και η χώρα, πραγματικότητας και όχι λαϊκισμού, δηλαδή να δουλέψουμε και να μην λέμε πράγματα που δεν γίνονται». Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά.

IMG_8580 copy

Στη συνέχεια ήρθε η είδηση από τον Βασίλη Ζορμπά ότι το 2019 θα είναι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και διαψεύδοντας έτσι τις Κασσάνδρες που διέδιδαν τα περί παραίτησης και διαδοχής.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Συλλόγου Τσακού Βασίλη Σαββίδη δήλωσε τη στήριξή του λέγοντας ακριβώς ότι «ο Ζορμπάς και η παράταξη» θα είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα του Τσακού, όπως είναι μέχρι τώρα κάτι που θεωρεί αυτονόητο.

Δεν θέλησε να αναφερθεί στο έργο που έγινε κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής θητείας του, γιατί ο κόσμος το γνωρίζει, διαβεβαίωσε όμως πως θα κάνει το παν να επανεκλεγεί για να προσφέρει το καλύτερο στην πόλη.

IMG_8656 copy

Κοντά στο Βασίλη Ζορμπά και την παράταξη βρέθηκαν οι αγαπημένοι διαχρονικοί φίλοι του Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β΄Αθήνας, και Νίκος Κωστόπουλος, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Όταν προσκλήθηκαν από τον κ. Ζορμπά αν θέλουν να πουν δυο λόγια, εξέφρασαν και οι δύο τις ευχές τους για καλή χρονιά και ότι καλύτερο για την παράταξη.

IMG_8702 copy

Παρόντες ήταν πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης όπως οι κκ Ελευθερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Νίκος Κωβαίος, Βασίλης Σάρκουλας, Σπύρος Παπασπύρος, οι Βασίλης Σαββίδης πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού, Γιάννης Αρβανιτάκης πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Αγ. Αναργύρων, Αντώνης Μαυράκης πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμάς ο Αιτωλός, από το Σύλλογο Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης η πρόεδρος Νικολέττα Μπελεχρή-Κυριάκου και το μέλος ΔΣ Άννα Αλβέρτου, η Κάτια Κορασίδου πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, η Βάνα Τριάντη μέλος του ΔΣ της ΕΝΕΒΑΠ, από το Σύλλογο Ηπειρωτών η Φωτεινή Μποροδήμου, από το Σύλλογο του Αγίου Ιωάννη ο δημοτικός σύμβουλος και ταμίας του συλλόγου Διονύσης Λέκκας, από τους αθλητικούς συλλόγους ο πρόεδρος του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Σίμος Αντωνίου και από την ΑΕΑΠ η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου Πανάγου, ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη Στρατής Γραμματίδης, ο συγγραφέας Δημήτρης Φωτόπουλος, ο δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Διαμαντίδης, η εθελόντρια και υπεύθυνη δημιουργίας του Κοινωνικού Μαγειρείου Ντίνα Μανωλοπούλου και πολλοί ακόμα φίλοι της παράταξης που ζητάμε να μας συγχωρήσουν αν τους ξεχνάμε, αλλά ήταν πολύ μεγάλη η προσέλευση των δημοτών που θέλησαν έστω και με αυτό τον τρόπο, προς το παρόν, να δείξουν τη συμπάθεια και τη στήριξή τους στην παράταξη. Είχαν προσκληθεί επίσης πολλά γνωστά και σημαντικά ονόματα της πόλης που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν, έστειλαν όμως τις ευχές τους και τα χρόνια πολλά.

IMG_8536 copy

IMG_8629 copy

Παρατηρήσεις του images:

Η «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας» χθες βράδυ παρουσίασε μια εικόνα καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ήταν ενωμένη! Μια οικογένεια που συγκεντρώθηκε με καινούργιο κέφι, νέες δυνάμεις και βασικά με συγκεκριμένους στόχους. Χαμόγελα και πειράγματα σε όλα τα τραπέζια, παρέες που εναλλάσσονταν, γιατί όλοι ήθελαν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους φίλους τους.

IMG_8694 copyΜια οικογενειακή φωτογραφία: Χαριτίνη, Βασίλης, Βούλα Ζορμπά και Έφη Καψοκεφάλου μέλος της οικογένειας-παράταξης

Είδαμε έναν νέο, θα λέγαμε, Βασίλη Ζορμπά με τον γνωστό δυναμικό χαρακτήρα, με αυτοπεποίθηση, εξωστρεφή και χαρούμενο. Έναν άνθρωπο των παραδόσεων κοντά στην Εκκλησία και τους Συλλόγους. Δεν ήταν τυχαία η δημόσια στήριξη στον Τσακό, εξάλλου το απέδειξε με την παρουσία της παράταξης δίπλα τους στον αγώνα για το Β5 και με τη ΔΩΡΕΑΝ προσφορά μιας σημαντικής σχετικής μελέτης προς το Σύλλογο από μέλος της παράταξης, τον πολεοδόμο Κώστα Κουρούνη.

IMG_8515 copy

Δηλώσεις για παρουσίαση νέων μελών εν ευθέτω χρόνω από τα χείλη του κ. Ζορμπά και οι πληροφορίες που αιωρούνται στον αέρα για επαφές με παλιά στελέχη, δείχνουν ότι η «πόλη μας» αυξάνεται και πληθύνεται!

IMG_8663 copy

Η παρουσία του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής της «Συμμαχίας Ευθύνης», Βασίλη Γιαννακόπουλου, μας λέει πολλά πράγματα. Και πιο πολύ οι δηλώσεις του άφησαν την αίσθηση ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο παρατάξεων είναι σε πολύ καλό δρόμο, έχουν και οι δύο κοινούς στόχους να δημιουργήσουν μια καλύτερη πόλη κάνοντας έργα. Κάποια από τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου μπορεί να ληφθούν και ως αιχμές για την πορεία τόσο της κυβέρνησης όσο και της τοπικής διοίκησης και την ανεπάρκειά τους.

IMG_8563 copy

Ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους έως τις εκλογές του Μαΐου 2019 είναι υπεραρκετός για να οργανωθούν και να δημιουργήσουν γερές βάσεις. Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και οι πολίτες αυτής της χώρας θα χρειαστούν εσωτερικά στηρίγματα για να αντιμετωπίσουν τις θύελλες που έρχονται. Φαίνεται ότι η παράταξη Ζορμπά το αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βασίλης Γιαννακόπουλος που ενώ δήλωνε ότι δεν ξανακατεβαίνει για Δήμαρχος, βλέπουμε ότι επαναδραστηριοποιείται! Λέτε να έχουμε καμιά δήλωση ανάλογη με του κ. Ζορμπά;

IMG_8760 copyΤο φλουρί έπεσε στα νιάτα!

IMG_8538 copy

IMG_8547 copy

IMG_8553 copy

IMG_8620 copy

IMG_8628 copy

IMG_8827 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter