Επιτροπή Κοντοπεύκου: δικαίωση με το ξήλωμα της κεραίας, αλλά …

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ : Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

keraia xiloma kontopeuko

O αγώνας των κατοίκων με το ξήλωμα της κεραίας στην Ολυμπίας & θήρας έφερε τα πρώτα αποτελέσματα, αλλά δεν τελείωσε. Η εταιρεία έχει ήδη κάνει αίτηση για να της χορηγηθεί εκ νέου έγκριση για την εγκατάσταση νέας κεραίας στο ίδιο σημείο και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να μην γίνει δεκτή. Άλλωστε σύμφωνα με την απόφαση της 23ης του Δεκέμβρη του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η αναστολή νέων εγκρίσεων από την πολεοδομία για την τοποθέτηση νεων κεραιών για το επόμενο τρίμηνο προσωρινά, μέχρι την σύσταση επιτροπής που θα αξιολογήσει την υφιστάμενη κατάσταση με τις κεραίες στο δήμο μας και αυτό θα πρέπει από σήμερα όλοι να διαφυλάξουμε.

Το παράδειγμα της επιτροπής Κοντοπεύκου ας είναι η αρχή αλλά και η έμπνευση για τον αγώνα που δίνουν και άλλοι συντοπίτες –και που είναι κοινός– για το ξήλωμα και των άλλων κεραιών στην οδό Καραϊσκάκη στον Τσακό, στην Λαγκαδά στο Κοντόπευκο (νέα κεραία wind μέσα στον αστικό ιστό την παραμονή πρωτοχρονιάς), στο Ι.Κ.Α. (με τρεις κεραίες), αλλά και στις άλλες γειτονιές της Αθήνας μέχρι και την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τις κεραίες. Στον αγώνα αυτο χρειαζόμαστε την συμμετοχή όλων των συμπολιτών αλλά και την στήριξη όλων των αρμόδιων φορέων και κυρίως της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβούλιου. Η επιτροπή ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συμμετείχαν και συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στην μέχρι τώρα προσπάθεια.

Ο αγώνας συνεχίζεται…!!!

Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου   26/1/2016

http://ourkontopefko.blogspot.gr/

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter