Ο πρόεδρος που δεν ξέρει να ακούει … έδρασε!

προεδρείο του ΔΣ

Το ζήσαμε κι αυτό!

Εδώ και μία ώρα περίπου παρακολουθούμε άναυδοι την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γεράσιμου Βλάχου. Δεν υπάρχει ομιλητής της αντιπολίτευσης που να μην τον έχει διακόψει και μάλιστα πολλάκις.

Ζορμπάς, Γιαννακόπουλος, Γκιζιώτης, Μουστόγιαννης, Κουτσούκος (Φυσάει Κόντρα) διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι’ αυτή τη συμπεριφορά, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή.

Ακόμα και η συμπεριφορά προς τους κατοίκους που συγκεντρώθηκαν απόψε στην αίθουσα του Δ.Σ. για το θέμα των κεραιών, ήταν αυταρχική και υποτιμητική. Μάλιστα αντί να εξηγήσει ήρεμα τη διαδικασία σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τη διαδικασία, φέρθηκε ως αυστηρός δάσκαλος σε μαθητή, λέγοντας “δεν θα τα πάμε καλά” και πολύ αργότερα είχε έντονο διαξιφισμό με κάτοικο, όταν η συγκεκριμένη κυρία ζήτησε ως είχε δικαίωμα “σαφή απάντηση” από το Δήμαρχο για τι κεραίες.

Ο ίδιος μίλησε για δημοκρατία και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τηρεί τις διαδικασίες του Καλλικρατικού Νόμου (κατά το δοκούν να συμπληρώσουμε εμείς).

Και φυσικά ως ήτο αναμενόμενο επισήμανε σε όλους να μην διακόπτουν, ενόσω μιλούσε ο Δήμαρχος!!!

Όντως υπάρχει αλλαγή στον τρόπο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν γνωρίζουμε αν αυτό εννοούσε ο κ. Βλάχος.

 

Υ.Γ. Όταν ο Δήμαρχος είπε στον κ. Ζορμπά: “είστε θύμα Γκεμπελίσκων”, αυτό δεν ήταν ύβρις; Ο Δήμαρχος δεν οφείλει να προσέχει τις εκφράσεις του;

Την σωστότερη παρατήρηση δέχτηκε ο πρόεδρος από τον κ. Γιαννακόπουλο:

“να είστε πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων”!

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter