Αντρέας Γκιζιώτης στο δημοτικό συμβούλιο: τα 7,3εκ € είναι μύθος (video)

Γκιζιώτης-Γιαννακόπουλος-δημοτικό συμβούλιο

“Πρόεδρε η έκφρασή σου και η στάση σου εκπέμπει αυταρχισμό”, με τις κουβέντες αυτές ξεκίνησε ο Αντρέας Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) τις ερωτήσεις και τις δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 28/1/2016.

Και η συνέχεια δεν υστερούσε σε τίποτα από τη γνωστή στάση του κ. Γκιζιώτη.

Αναφέρθηκε στις 190 ημέρες που έκανε δώρο ο Δήμαρχος στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών (1 για κάθε έναν) χωρίς να αναλογιστεί το κόστος για το Δήμο, παρά με σκοπό να εισπράξει το χειροκρότημα. Το χαρακτίρησε ως υπερβολή (σε αυτό συμφώνησαν και οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων) και τόνισε πως αν ήθελε ο Δήμαρχος να δείξει την φιλεργατικότητά του μπορούσε να επαναφέρει το ωράριο των 6 ωρών όπως ήταν πριν την αντιεργατική απόφαση της Κυβέρνησης.

Προς ενημέρωσή σας, η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι το γεγονός αυτό δεν θα επιφέρει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία των σταθμών, χωρίς όμως να δώσει καμία εξήγηση για το κόστος που η πρότασή του θα επιφέρει στο Δήμο!

Στη συνέχεια απέδειξε κι αυτός με στοιχεία που πήρε από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου ότι το ταμειακό αποθεματικό της Αγίας Παρασκευής δεν είναι ούτε κατά διάνοια 7,3 εκ. € που διατείνεται η Δημοτική Αρχή. Είναι κατά πολύ λιγότερο και αυτό συμβαίνει γιατί η Διοίκηση του Δήμου υπολογίζει χρηματικά ποσά που δεσμεύονται για συγκεκριμένες χρήσεις, είτε ανταποδοτικά, είτε δωρεές δημοτών για συγκεκριμένο σκοπό.

Ζήτησε και απαντήσεις για τη γνωμάτευση που αναμένουμε για το κληροδότημα Σιστοβάρη και  για την αδειοδότηση των γυμναστηρίων και κατηγορήθηκε για “λαϊκισμό” γιατί υπερασπίστηκε τους κατοίκους που παρεβρίσκονταν εκεί για το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε τις λεπτομέρειες στο μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα της συνεδρίασης που ακολουθεί.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter