Αίτηση “βόμβα” από το Ζορμπά!

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 28 Ιανουαρίου 2016 ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Αντρέας Γκιζιώτης έθεσε ερώτηση προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, αν πληρώθηκε ο κ. Μπάκας* τα 2.000€ για να πάρει ο Δήμος τη γνωμάτευση για το Σιστοβάρη και αν η γνωμάτευση έχει παραδοθεί στο Δήμο, γιατί είχε πληροφορηθεί ότι πληρώθηκε και ότι ήταν θέμα ωρών.

Για να λάβει από το Δήμαρχο την απάντηση ότι πρώτα θα πρέπει να φέρει τη γνωμάτευση ο κ. Μπάκας και κατόπιν θα πληρωθεί, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Αυτά ειπώθηκαν στις 28/1/2016.

Μια αίτηση «βόμβα» όμως του πρώην Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής φέρνει την ανατροπή.

Με την χθεσινή (3/2/2016) αίτηση (υπάρχει απαραίτητη διευκρίνιση στο τέλος του άρθρου) που κατέθεσε ο κ. Ζορμπάς, ζητάει τη γνωμάτευση που έχει παραδοθεί στον ίδιο το Δήμαρχο και μάλιστα τον Δεκέμβρη του 2015!!!

Απευθυνθήκαμε στον κ. Ζορμπά και μας διαβεβαίωσε για την ασφάλεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών του.

Η περίφημη αυτή γνωμάτευση αφορά την νομιμότητα της άδειας λειτουργίας του καταστήματος Da Vinci που κτίστηκε στο κτήμα Σιστοβάρη και αποτελεί ένα από τα χρονίζοντα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής. Από την γνωμάτευση του κ. Μπάκα θα εξαρτηθεί η ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας του.

Το ζήτημα αυτό είχε απασχολήσει έντονα τον κ. Σταθόπουλο, όταν ως αντιπολίτευση ζητούσε από τον τότε Δήμαρχο Ζορμπά να πράξει τα δέοντα.

Αν τελικά η γνωμάτευση βρίσκεται στα χέρια του γιατί δεν την παρουσιάζει, αλλά αντίθετα αρνείται την ύπαρξή της; Μήπως φοβάται να πιάσει την «καυτή πατάτα» του ζητήματος Σιστοβάρη; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξει αν κληθεί να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας του καταστήματος.

Προς το παρόν αναμένουμε να δούμε την τύχη της αίτησης του κ. Ζορμπά.

αίτηση Ζορμπά για γνωμάτευση Μπάκα

Για το λόγο ότι στην αίτηση αναγράφεται λανθασμένη χρονολογία, εστάλη διευκρινιστικό e-mail σήμερα το πρωί (4/2/16) από τον κ. Ζορμπά, το οποίο ακολουθεί.

 

ΠΡΟΣ: Τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλο

 

Κύριε Δήμαρχε,

στην χθεσινή μου αίτηση για την χορήγηση της γνωμοδότησης του δικηγόρου κ. Μπάκα, εκ παραδρομής αναφέρονται εσφαλμένες ημερομηνίες. Συγκεκριμένα:

α. Ως ημερομηνία αιτήσεως αναφέρεται η 3-2-2014, αντί της ορθής 3-2-2016

β. Ως χρόνος παράδοσης  της γνωμοδότησης από τον δικηγόρο κ. Μπάκα, αναφέρεται “αρχάς Δεκέμβρη 2014”, αντί του ορθού “αρχάς Δεκέμβρη 2015”.

γ. Ως ημερομηνία απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάθεση της γνωμοδότησης, αναφέρεται η 20-7-2014, αντί της ορθής 20-7-2015.

Παρακαλώ, το παρόν μήνυμά μου να ληφθεί ως διόρθωση της αίτησης.

Με τιμή

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος

 

*Κων/νος Μπάκας, δικηγόρος που του ανατέθηκε από το Δήμο Αγ. Παρασκευής να γνωμοδοτήσει για το κτήμα Σιστοβάρη.

 

 

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter