Ενωτικό μήνυμα από τον Α. Μουστόγιαννη στην κοπή της πίτας της παράταξης

Ενωτικό μήνυμα προς άλλες παρατάξεις της Αγίας Παρασκευής απηύθηνε ο επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή, μια γενιά μπροστά” στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (13/2/2016).

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης παρουσιάστηκε χαμογελαστός και άψογος οικοδεσπότης, αλλά και δυναμικός, αισιόδοξος πολιτικός, με τη ζέση του νέου ανθρώπου που έχει σοβαρούς στόχους. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Da Vinci γέμισε ασφυκτικά από φίλους του ίδιου και της παράταξης.

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0559 copy

Σημαντικές παρουσίες προσήλθαν δηλώνοντας τη στήριξή τους στη νέα γενιά. Η βουλευτής Β΄Αθήνας της Ν.Δ. κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο  Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας και η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας της Ν.Δ. κ. Ζωή Ράπτη τίμησαν τον κ. Μουστόγιαννη.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης από τον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων ο οποίος εξήρε το ότι ο κ. Μουστόγιαννης θέλησε την ευλογία της Εκκλησίας και τον συμβούλεψε να συνεχίσει να τηρεί τις ορμήνιες του εκληπόντως πατέρα του.

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0572 copy

Ο κ. Μουστόγιαννης στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί και μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ανάγκη που έχει η πόλη από τη δύναμη όλων, άπλωσε το χέρι προς άλλες παρατάξεις της Αγίας Παρασκευής, στέλνοντας το μήνυμα πως με την ομαδική προσπάθεια μπορεί να ξεπεραστεί κάθε κρίση. Ζήτησε τη στήριξη των Δημάρχων που βρίσκονταν εκεί και τις συμβουλές τους για να συνεχίσει δυνατά. Δήλωσε ότι το 2019 θα είναι υποψήφιος για Δήμαρχος στην Αγία Παρασκευή και θα νικήσει γιατί έως τότε θα αγωνιστεί και θα παλαίψει μαζί με τα μέλη της παράταξής του. Πρωτοτύπησε καλώντας τους φίλους-δημοτικούς συμβούλους άλλων Δήμων που βρίσκονταν στην αίθουσα να κόψουν ένα κομμάτι αφιερωμένο σε όλους τους νέους σε ηλικία δημοτικούς συμβούλους. Ως ένδειξη πολιτικού πολιτισμού έκοψε το κομμάτι της βασιλόπιτας για τον κ. Σταθόπουλο και την πόλη.

Η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον κ. Μουστόγιαννη, μίλησε για το ελπιδοφόρο μήνυμα που προκύπτει όταν διαπρέπουν νέοι άνθρωποι, φέρνοντας ως παράδειγμα έναν νεαρό συμπατριώτη μας, 19 χρόνων, που ήδη έχει τη δική του επιχείρηση, σπουδάζει και δίνει επιχειρηματικές συμβουλές σε χώρα του εξωτερικού.

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0555 copy
Ο κ. Στεργίου χαρακτήρισε τον κ. Μουστόγιαννη ως παλικάρι που έχει ανάγκη ο τόπος μας και δήλωσε πως θα του προσφέρει στήριξη με την 20ετή πείρα του στα αυτοδιοικητικά.

Τη στήριξη και την πείρα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς τη νέα γενιά και τον κ. Μουστόγιαννη πρόσφερε και ο κ. Καμάρας, γιατί όπως είπε είναι ανάγκη να εισέρχονται νέοι άνθρωποι στον τομέα αυτό.Όμως, είπε, το “άθλημα” αυτό έχει χαρές και ηθική ικανοποίηση που δεν τις αντιλαμβάνεται όποιος δεν ασχολείται με τα κοινά, αλλά έχει και πολλές πίκρες. Τον καλό το λόγο σπάνια θα τον ακούσεις, γι’ αυτό τον συμβούλεψε να φροντίσει πρώτα την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Το κομμάτι της βασιλόπιτας που προοριζόταν για την πόλη παρέλαβε ο κ. Γιάννης Λογοθέτης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων, δίνοντας τις ευχές της Δημοτικής Αρχής. Εκπροσωπώντας τον κ. Ζορμπά, ευχήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Λέκκας. Ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος τόνισε πως εκτός από την καταγωγή από την  Αρκαδία, έχουν  κοινό και την προσπάθεια για το καλό της πόλης. Η κ. Ράπτη μίλησε για τον καλό φίλο Αλέξη και ευχήθηκε καλή χρονιά.

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0649 copy

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσική, κεράσματα και παρεΐστικες συζητήσεις στις οποίες συμμετείχαν εκτός των άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μπαλτόπουλος και Νάσος Παπασταθάκης, ο Γεν. Γραμματέας της παράταξης “Αγ. Παρασκευή η πόλη μας” κ. Γιάννης Κομιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης, ο κ. Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος από το Σύλλογο Αγ. Ιωάννης, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” κ. Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδρος τη ΕΝΕΒΑΠ κ. Βασίλης Τσαγκάρης και το μέλος του ΔΣ κ. Βάνα Τριάντη, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιάδα κ. Γιάννης Πάνου, ο πρόεδρος του ΑΟ Πήγασος κ. Σίμος Αντωνίου, η πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Κάτια Κορασίδου, η κ. Άννα Αλβέρτου μέλος ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης, ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Στρατής Γραμματίδης, ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Γιώργος Διαμαντίδης, η πρώην δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Μπράμη, ο κ. Στάθης Κούλης δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Β2 ΝΔ κ. Νίκος Αδαμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Κων/νος Ευσταθίου, η δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας κ. Κορίνα Δαμουλιάνου, η δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου κ. Μαρία Λοτσάρη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νέας Σμύρνης κ. Μαρία Αναγνωστοπούλου και κ. Γιώργος Κρικρής.

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0456 copy

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0490 copyΖωή Ράπτη, Γιώργος Διαμαντίδης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Παύλος Καμάραςκοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0659 copyΓιάννης Λογοθέτης, Διονύσης Λέκκας, Γιάννης Μπαλτόπουλος, Νάσος Παπασταθάκης

κοπή πίτας Μουστόγιαννη IMG_0595 copy

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter