Κώστας Τσιαμπάς: Ηλεκτροφόρα ψέματα εξακολουθείτε να λέτε στους Δημότες κ Δήμαρχε

Δήλωση για γέφυρα Γελαδάκη
1/2016
Κύριε Δήμαρχε
Από τις 4 Απριλίου του 2015 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Γέφυρα Γελαδάκη και απέμεινε η σύνδεση των εγκαταστάσεών της με τη ΔΕΗ για να δοθεί σε χρήση στους πολίτες , ένα έργο που αποτελούσε όνειρο και επιθυμία των κατοίκων για 25 και πλέον χρόνια .Δεν θα αναφέρω τις προσπάθειες της δικής μας διοίκησης για να υλοποιηθεί έργο και των προηγούμενων διοικήσεων για να αναδειχτεί η αναγκαιότητα κατασκευής , αυτά είναι για την ιστορία .Από το Μάιο του 2015 σας έκανα 5 ερωτήσεις . Σας θυμίζω ότι οι απαντήσεις που μας δύναται ήταν κλιμακωμένες ως εξής, την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον Υπουργό ,στην επόμενη είμαι σε επαφή με τον Γενικό γραμματέα του Υπουργείου και μου υποσχέθηκε ότι θα διατεθεί άμεσα η αναγκαία πίστωση, στην επόμενη κάνουμε ότι μπορούμε και στην επόμενη δεν απαντήσατε καθόλου σύμφωνα με τη πάγια τακτική σας να επαναστατείτε όταν σας κάνουν κριτική για παραλήψεις σας . Πρέπει να έχετε αντιληφθεί ότι το θέμα ξεπερνάει πλέον τη λογική, δεν αντέχει σε κριτική και μας θυμίζει τις αγκυλώσεις της δημόσιας διοίκησης.
Για να προλάβω την αυτοδιαφήμισή σας ότι εργάζεσθε και τα κάνετε όλα ωραία και όλοι σα δίνουν συγχαρητήρια, θα σας ενημερώσω ότι όταν άρχισε το έργο υπήρχε και τότε κρίση αλλά σε διάστημα δυόμιση μηνών ήρθε μία φορά ο ΟΤΕ, δύο φορές η ΔΕΗ ,Δύο φορές το τμήμα ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ και τρείς φορές το τμήμα αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά των δικτύων τους, πολύ πιο σοβαρές, χρονοβόρες και ιεραρχημένες εργασίες.
Δεν θα επιρρίψω σκοπιμότητα στις προθέσεις σας, αλλά Διοικητική Ανεπάρκεια .
Για να μην θεωρηθεί ότι κάνουμε μόνο κριτική ,σας προτείνω να συμπεριλάβετε στην επόμενη αναμόρφωση το ποσό των 2000 Ευρώ περίπου για να γίνει η σύνδεση και να αναλάβει ο Δήμος τα έξοδα ηλεκτροδότησης, μια υποχρέωση η οποία σταδιακά θα έρθει στο Δήμο είτε μας αρέσει , είτε όχι .

Τσιαμπάς Κων/νος
Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος Οικονομικής
Επιτροπής Δήμου Αγ. Παρασκευής

2

 

Σχόλια :
α. Στην παραπάνω ερώτηση απάντησε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κυρία Πετσατώδη Ελισάβετ, επικαλούμενη τις ίδιες δικαιολογίες που χρησιμοποίησε στο παρελθόν και ο κύριος Δήμαρχος.
β. Κύριε Σταθόπουλε ,Δήμαρχε της Αγίας Παρασκευής θα σας αναγνωρίσω τις επιδόσεις σας στο επικοινωνιακό παιγνίδι (παλιά το έλεγαν προπαγάνδα ή διαφώτιση) και τις ικανότητές σας στις γιορτές, τα θεάματα και τα πανηγύρια απαραίτητα και αυτά αλλά όχι η κύρια και βασική σας αποστολή . Οι χειρισμοί σας στα σοβαρά θέματα, όπως η γέφυρα Γελαδάκη αποτελούν μνημείο Διοικητικής Ανεπάρκειας .Επιβεβαίωση αυτού αποτελεί η πρόσφατη ανάθεση σχεδόν όλων των σοβαρών καθηκόντων σας, στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου ,έναν υπάλληλο διορισμένο από εσάς ,ενέργεια που δεν διανοήθηκε να κάνει κανείς από τους προηγούμενους Δημάρχους, σεβόμενοι τους δημότες που τους ψήφισαν. Νόμιμο ΝΑΙ, ηθικό;;;
Πρόσφατα κρίνοντας την ανάρμοστη συμπεριφοράς σας στους υπαλλήλους του Δήμου επικαλέσθηκα τη φράση ΄΄ Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στους ανθρώπους να σε κρίνουν, μπορείς όμως να τους διαψεύσεις με την συμπεριφορά σου και τη ζωή σου΄΄ , δυστυχώς δεν το έλαβες υπόψη.

Τσιαμπάς Κων/νος
Δημοτικός Σύμβουλος
Αντιπρόεδρος Οικονομικής
Επιτροπής Δήμου Αγ. Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter