Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής χαιρετίζει τον «Τοίχο της Καλοσύνης

Την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Ο Τοίχος της Καλοσύνης» που ανέπτυξε πλέον δράση και στην πόλη της Αγίας Παρασκευής χαιρετίζει ο Δήμος.

Ο Δήμος εφιστά την προσοχή όσων αφήνουν φαγητό στην κρεμάστρα, αλλά και όσων θα το καταναλώσουν, αναφορικά με την αλλοίωση των προϊόντων και ζητά επικοινωνία με τους πολίτες – εθελοντές της πρωτοβουλίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ανώνυμων πολιτών – εθελοντών οι οποίοι τοποθέτησαν μια κρεμάστρα στον «Τοίχο της καλοσύνης» της οδού Σπάρτης στην Αγία Παρασκευή (στο ύψος της οδού Σπετσών), ώστε εκεί να τοποθετούνται σακούλες με φαγητά για όσους έχουν ανάγκη.

Εικόνα1

Επισκεφθήκαμε χθες 18 Φεβρουαρίου 2016 με τη διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αντωνίας Γκίνη το σημείο και θέλουμε να επισημάνουμε ότι η τοποθέτηση φαγητού σε πλαστικές σακούλες στον δημόσιο χώρο, και μάλιστα σε ένα σημείο που το «χτυπάει» ο ήλιος, επιβάλει την προσοχή μας για τη μη αλλοίωση των τροφών, αναγραφή ημερομηνίας παρασκευής και γενικότερα την προστασία της υγείας εκείνων που θα τις καταναλώσουν.

https://www.facebook.com/ERTstudio3/videos/1397064910592794/

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter