Πρώτος κύκλος επιχορηγήσεων αθλητικών σωματείων. Ποιοί παίρνουν, τι.

αθλητικό πανόραμα cop2y

 

Το ποσό των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων της Αγίας Παρασκευής ψηφίστηκε ομόφωνα στο  Δημοτικό Συμβούλιο στις 24/2/2016.

Σύμφωνα με την εισήγηση 50.000€ θα μοιραστούν τα 6 σωματεία για ξεκίνημα και τη φετινή χρονιά θα υπαρξει μία αύξηση της τάξης των 5 – 10.000€ στη συνολική επιχορήγηση.

Αναλυτικά θα λάβουν:

ΑΕΑΠ   14.000€ (βόλλεϋ)

ΓΣΑΠ    9.500€ (γυναικείο μπάσκετ)

ΚΑΠ    10.500€ (αντρικό μπάσκετ)

Α.Ο.     10.000€ (ποδόσφαιρο)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  3.500€ (ποδόσφαιρο σάλας)

ΤΕΝΝΙΣ    2.500€


α) Δεν δόθηκε επεξήγηση για τα κριτίρια της οικονομικής κατανομής, πέραν του ότι η ΑΕΑΠ περιλαμβάνει αντρικό και γυναικείο βόλλεϋ, οπότε έχει μεγαλύτερες ανάγκες και η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα ενισχυθεί και στο 2ο κύκλο γιατί έχει προοπτικές (είχε ζητήσει συνολικά 6.000€).

β) Στην ερώτηση γιατί στο φάκελο δεν υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά των σωματείων, η απάντηση ήταν ότι η διαδικασία έγινε λίγο βιαστικά, αλλά μέχρι την επόμενη κατανομή είναι υποχρεωμένοι οι αθλητικοί σύλλογοι να τα προσκομίσουν και να υπάρξει πλήρης διαφάνεια.

γ) Για μία ακόμα φορά αγνοείται το σωματείο του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ και δεν επιχορηγείται. Μήπως να είχαμε μια σαφή απάντηση για την απουσία του από την κατάσταση;

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter