Υπέρ των εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών η Έφη Καψοκεφάλου στο Δ.Σ. (video)

Efi Kapsokefalou dsΘέση υπέρ των εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών πήρε η κ. Έφη Καψοκεφάλου στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/2/16).

Ως πρώην πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ είναι λογικό να χαιρετίζει τα όσα θετικά συμβαίνουν στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δύο ήταν τα σημεία στα οποία τοποθετήθηκε η κ. Καψοκεφάλου. Η επανεφαρμογή του 6ωρου για τους παιδαγωγούς και η μία ημέρα άδειας που έδωσε τιμής ένεκεν η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τη νυν πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Η κ. Καψοκεφάλου με την εμπειρία της διοίκησης του Νομικού Προσώπου κατάφερε να διακρίνει τη σημαντικότητα της κίνησης αυτής προς τους εργαζόμενους και έσπευσε να διευκρινίσει ότι, αν και η παράταξη στην οποία ανήκει καυτηρίασε μέσω του κ. Ζορμπά την κίνηση του Δημάρχου, δεν το έκανε γιατί αγνόησε το δύσκολο έργο των εργαζομένων, αλλά για χρηματοοικονομικούς λόγους, ως μια συμβολική κίνηση. Επίσης, σημείωσε, πως ολόκληρη η παράταξη και ο ίδιος ο κ. Ζορμπάς προσυπογράφουν την θετική αυτή κίνηση γιατί αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουν οι παιδαγωγοί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και πάντα τους στηρίζουν. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός η μείωση και η ακύρωση της δραστηριότητας των παιδικών σταθμών.

Εξάλλου τοποθετώντας (επί Δημαρχίας του) στην θέση της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ ένα από τα πιο δυνατά στελέχη του, την κ. Έφη Καψοκεφάλου, απέδειξε πόσο σημαντικό θεωρεί αυτόν τον τομέα και πόσο πολύ ενδιαφέρεται για το Νομικό Πρόσωπο.

Στη συνέχεια ζήτησε καθησυχαστικές απαντήσεις στο μεταναστευτικό θέμα, επισημαίνοντας ότι δεν θα ήταν ότι καλύτερο η πραγματοποίηση μιας έκτακτης συνεδρίασης για το θέμα με την παρουσία δημοτών θυμωμένων και μισοπληροφορημένων.

Παρακολουθήσαμε σημαντικές παρατηρήσεις από την κ. Καψοκεφάλου, η οποία αν και πλέον ανήκει στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει αποκοπεί από τους παιδικούς σταθμούς και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εργαζόμενους.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, σαφώς και έχει δίκιο, όταν μιλάει για την αγωνία των δημοτών όταν δεν έχουν σαφή πληροφόρηση και σίγουρα η Δημοτική Αρχή οφείλει να είναι ξεκάθαρη.

 –

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter