Από τις 30/11/2015 έκανε αίτηση για επιχορήγηση ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ! Γιατί αγνοήθηκε;

αίτηση ΠΗΓΑΣΟΥ για επιχορήγηση μισό

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24/2/2016, ψηφίστηκε ομόφωνα η επιχορήγηση των Αθλητικών Σωματείων της πόλης με 50.000€ σε πρώτη φάση. Τότε είχαμε επισημάνει  ότι το μοναδικό σωματείο που ΔΕΝ επιχορηγήθηκε, ούτε αναφέρθηκε καν, ήταν ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ζητήσαμε μια σαφή απάντηση.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από το ίδιο το σωματείο, το οποίο μας έστειλε την αίτηση που είχε καταθέσει από τις 30 Νοεμβρίου 2015 ζητώντας οικονομική ενίσχυση ανάλογη με τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία. Η αίτηση αυτή απευθυνόταν στον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στον πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ.

Όπως υπογράφει ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου στην αίτηση, το σωματείο πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το άρθρο 202 του ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ.).

Γιατί λοιπόν έμεινε έξω από την πίτα;

Γιατί δεν αιτιολογήθηκε αυτή η απόφαση;

Γιατί  ολόκληρη η αντιπολίτευση έκανε την πάπια και δεν έβγαλε κιχ;

Τα παιδιά που αθλούνται στον ΠΗΓΑΣΟ, είναι παιδιά της Αγίας Παρασκευής με τα ίδια δικαιώματα όπως εκείνα των άλλων σωματείων. Οι γονείς τους πληρώνουν τέλη όπως όλοι οι υπόλοιποι γονείς. Με ποιό σκεπτικό αποκλύει ο Δήμος τα παιδιά τους; Μήπως θα επιθυμούσε να απαντήσει στους γονείς τετ α τετ σε συνεδρίαση του Δ.Σ.; Ήδη άρχισαν τα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχαμε με μερικούς γονείς φαίνονται εξαγριωμένοι. Μην ξεχνάτε κύριοι και κυρίες του ΔΣ, ότι όλοι αυτοί είναι ψηφοφόροι σας …

αίτηση ΠΗΓΑΣΟΥ για επιχορήγηση 1αίτηση ΠΗΓΑΣΟΥ για επιχορήγηση 2

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter