Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα “Έρωτας και Γάμος”

IMG_1114 copy

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος” πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27/2/2016, η εσπερίδα με θέμα “Έρωτας και Γάμος” που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής.

Οι εργασίες τη εσπερίδας ξεκίνησαν με προσευχή από τον πατέρα Αθανάσιο. Στη συνέχεια την έναρξη κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κατερίνας προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και ο π. Κων/νος Κουνάλης  ανέγνωσε τα μηνύματα που εστάλησαν για χαιρετισμό της εκδήλωσης.

IMG_1076 copy

IMG_1090 copy

Εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο παρεβρέθη ο Μητροπολίτης Βελεστίνου Δαμασκηνός. Την εσπερίδα και τις εξαιρετικές ομιλίες παρακολούθησαν οι ιερείς των εκκλησιών της Αγίας Παρασκευής, αλλά και άλλων Δήμων.

IMG_1125 copy

Το πάνελ των ομιλητών αποτελούνταν από τους (από δεξιά) Παναγιώτη Δημακάκο Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Μεταλληνό, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ζάγκρεμπ Πορφύριο, Πρωτοπρεσβύτερο  Ιωάννη Χατζηθανάση, Σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος π. Χρυσόστομο, Πρωτοπρεσβύτερο Σταύρο Τρικαλιώτη, Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Κατούνη και την ιατρό κα Άννα Μπουσδέκη.

IMG_1118 copy

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πρ. Ιωάννης Χατζηθανάσης.

Από την πολιτική ηγεσία της πόλης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Λογοθέτης και Σωτήρης Ησαΐας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου “Άγιος Ιωάννης” κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός και το μέλος Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης. Ζητάμε συγνώμη αν δεν αναφέρουμε κάποιον/ους αλλά η αίθουσα ήταν κατάμεστη και μπορεί να μας διέφυγαν. Στο τέλος της εκδήλωσης ο π. Κατερίνας προσφώνησε και την ιστοσελίδα μας το www.aparaskevi-images.gr μιας και παραβρέθηκε μόνη από τα τοπικά ΜΜΕ.

IMG_1122 copy

IMG_0973 copy

IMG_0982 copy

IMG_1045 copy

IMG_1078 copy

IMG_1127 copy

IMG_1088 copy

IMG_1141 copy

IMG_1017 copy

IMG_1061 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter