Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα έκοψε την πίτα του

2
Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση για τη κοπή της πίττας και τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου με την παρουσία 300 φίλων της Ολυμπιάδας.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  κ. Σταθόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βλάχος Γεράσιμος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ Σωτήριος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη Μαργαρίτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος  και αρχηγός της παράταξης “Μια γενιά μπροστά” κ. Μουστόγιαννης Αλέξης, η Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κολώνια Χρύσα, από τον σύλλογο Τσακού η κ. Σκόνδρα Μπέττυ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Κωνσταντίνου Βασίλειος, από τον σύλλογο ΟΦΧ κ. Μωραϊτης Δημήτριος και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.
12767639_906766756110271_1278920039_n
Ο Πρόεδρος  κ. Πάνου Ιωάννης έκανε αναφορά στις επιτυχίες του συλλόγου στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, με αποκορύφωμα τη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κατηγορία των Ανδρών την περίοδο 2013-2014 καθώς και για τον φετινό στόχο που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος της Α’ Εθνικής Ανδρών. Στη συνέχεια παρουσίασε το έργο που γίνεται στα τμήματα υποδομής, ευχαρίστησε τους προπονητές για την σωστή εκπαίδευση των αθλητών με αποτέλεσμα τη συμμετοχή τους  και στις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων.  Στο τέλος, ευχήθηκε υγεία και Καλή Χρονιά σε όλους τους παρευρισκομένους.