Προσπάθησε αλλά δέν τα κατάφερε η Αγ. Παρασκευή στον τελικό των play off

aeap

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής απέναντι στο Μαρκόπουλο, το οποίο και τελικώς επικράτησε με 3-1 σετ στον τελικό των play off και πήρε το «εισιτήριο» για την άνοδο στην Α2 Ανδρών Βόλεϊ.

Η ομάδα του Μαρκόπουλου μπήκε δυνατά στον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-19, αλλά η ομάδα των Βορείων Προαστίων αντέδρασε στο δεύερο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 23-25. Ωστόσο, η αντίδρασή της δεν είχε συνέχεια, και το Μαρκόπουλο πήρε εύκολα το τρίτο και τέταρτο σετ με σκορ 25-19 και 25-23 αντιστοίχως.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 23-25, 25-19, 25-23)

Διαιτητές: Μαρκάτης Φώτης , Βουδούρης Κωνσταντίνος, Σταυράτη Αγγελική.

Α.Ο. Μαρκόπουλου (Μεϊντάνης): Λιάσκος, Παπασιδέρης Δ., Παπασιδέρης Γ., Κουτσούμης, Γκίκας, Αλεβιζάκης, Μουστάκας, Δράκος, Δημητριάδης, Μεθενίτης/ Δαρεμάς(λ), Λίγγος Χ., (λ)

Α.Ε. Αγίας Παρασκευής (Μαυράκη): Λεκάκος, Χρέππας, Κοντοδήμας, Λεβαντινός, Πανόπουλος, Βλαχάκης, Παπαδόπουλος, Σωτηρέλης, Μανουσάκης, Κωλέττης, Ντάλλας, Τσιτούρης/ Αθανασιάδης (λ) Αραμπατζής (λ)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter