Για να αποφύγουν τη συνέντευξη έκαναν την ιδέα μας … ημερίδα!!!

συνεντευξη κοιν. δομες

 

Στις 22 Φεβρουαρίου 2016 η ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr ζητούσε, με έγγραφο αίτημα πρωτοκολλημένο προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλο, τη λήψη συνεντεύξεως από την Διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αντωνία Γκίνη και την πρώην τμηματάρχη κ. Λύβια Κανέλλου.

Όπως εξηγούσαμε, και μπορείτε να δείτε στην αίτηση, σκοπός της συνέντευξης ήταν να γίνει μια αναδρομή στην προσφορά της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε βάθος χρόνου και θεωρήσαμε τις δύο κυρίες καταλληλότερες λόγω της πολυετούς εργασίας και εμπειρίας τους στον τομέα. Εξηγούσαμε ότι δεν επιδιώκαμε να μειώσουμε τον πρόεδρο του τομέα Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεράσιμο Βλάχο, αλλά κατέχει τη θέση μόλις 15 μήνες (το Φεβρουάριο 2016).

Μέχρι σήμερα, 14 Μαΐου 2016, έχοντας περάσει σχεδόν τρεις (3) μήνες ο αγαπητός κ. Δήμαρχος δεν καταδέχτηκε να απαντήσει στο αίτημα μας, κατά την προσφιλή συνήθειά του να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του αιτήσεις ή προτάσεις όσων δεν είναι ακόλουθοι της δικής του πολιτικής κατεύθυνσης …

Θέλοντας λοιπόν να αποφύγει, κατά τα φαινόμενα, τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, το εξέλαβε ως καλή ιδέα και πραγματοποίησε ανάλογη ημερίδα στις 10/5/2016.

Όπως θα δείτε και στο άρθρο μας για την ημερίδα  (γιατί και πάλι από τον ηλεκτρονικό τύπο μόνο εμείς την τιμήσαμε, γιατί μας ενδιαφέρει πραγματικά η ζωή της πόλης) στο αμφιθέατρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου υλοποιήθηκε το αντικείμενο της συνέντευξης που αιτηθήκαμε, δηλαδή μια αναδρομή στην ίδρυση, ύπαρξη και δράση των κοινωνικών δομών και την προσφορά της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όπου επιτέλους έγινε η αποδοχή τόσο από το Δήμαρχο, όσο και από τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Βλάχο, ότι ιδρύθηκαν προγενέστερα αυτών, επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά. Γεγονός που δικαιώνει την επιλογή προσώπων που κάναμε για τη συνέντευξη, γιατί ο κ. Βλάχος δεν θα ήταν σε θέση να μας πληροφορήσει για εκείνο το χρονικό διάστημα εφόσον αποτελούσε μέλος της αντιπολίτευσης.

Όπως είναι αναμενόμενο ο κ. Δήμαρχος θα υποστηρίξει πάλι, ότι δεν ήταν δική του ιδέα κλπ κλπ κλπ, αλλά κάποιου άλλου.

Όπως και να’ χει εμείς χαιρόμαστε που στον κ. Δήμαρχο ή σε «κάποιον άλλο» εκ της Διοίκησης του Δήμου δώσαμε μια πάρα πολύ ωραία ιδέα, αν και πιστεύουμε ότι η σελίδα μας θα την παρουσίαζε καλύτερα.

Πέραν αυτών δίνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια στις κες Γκίνη και Κανέλλου και στους εργαζόμενους και εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την προσφορά τους και την αλληλεγγύη που δείχνουν στους ευπαθείς συμπολίτες μας.

αίτημα συνέντευξης page1αίτημα συνέντευξης page 2