Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28/5/16 η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Χωρίς τίτλο

O Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών», στα πλαίσια του έργου «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» με τίτλο : ΔΡΑΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ», οργάνωσαν δράση συγκέντρωσης τροφίμων στα τοπικά σούπερ μάρκετ, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Η δράση ολοκληρώθηκε επιτυχώς συγκεντρώνοντας 141 σακούλες γεμάτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Το παρόν έδωσαν και βοήθησαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γερ. Βλάχος, ο πρόεδρος Α. Κάτσαρης και ο γραμματέας της ΔΡΑΣ.Ε, Κ. Μικελέτης. Αξίζει να αναφερθεί, ότι την προσπάθεια αυτή εκτός από τους εργαζόμενους της “ΔΡΑΣ.Ε – Δράσεις Εθελοντών” στήριξαν και εθελοντές της «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» και του Δήμου μας και συγκεκριμένα: ο κ. Δημήτρης Μάρκου και η κ. Τσεσμελή Γοργονία.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα, καθώς και τους εθελοντές μας, γιατί κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ατομική προσπάθεια και τη συλλογική δράση.

Χωρίς τίτλο

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter