Η Ελληνική Αστυνομία κοντά στους μαθητές μας του 7ου Δημοτικού (video)

0

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και έτσι επτά αστυνομικοί με ένα περιπολικό και δύο μηχανές της Άμεσης Δράσης ήρθαν σήμερα στο σχολείο.

13

Στην ΣΤ΄τάξη οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τα Εκτάκια μας για το ρόλο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας,συνέδεσαν την επίσκεψη με την Ιστορία και την Κοινωνική- Πολιτική Αγωγή, απάντησαν στις πολλές ερωτήσεις των μαθητών και τους μοίρασαν αναμνηστικά σημειωματάρια, στυλό και σήματα με το λογότυπο της ΕΛ.ΑΣ.

22

Η συνέχεια δόθηκε στο προαύλιο όπου όλα τα παιδιά του σχολείου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αστυνομικά οχήματα, να «παίξουν» με τους ασυρμάτους και τις σειρήνες, να συζητήσουν με τους αστυνομικούς για τις δυσκολίες του επαγγέλματος τους και να κατανοήσουν τη δύσκολη αποστολή τους που είναι η δίωξη του εγκλήματος και η προστασία του πολίτη.

32

Πολλές ευχαριστίες στον Υπεύθυνο της Δράσης, Υπαστυνόμο Α΄ Μιχάλη Κλειδωνάρη, στον επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ Ανθυπαστυνόμο Δημήτρη Κωστάμη και στους  αστυνομικούς που επισκέφτηκαν το σχολείο για τα όσα σημαντικά μας έμαθαν αλλά κυρίως για την ευαισθησία, την υπομονή και τα χαμόγελά τους.

42

Στο βίντεο που ακολουθεί εκτός από το «χαμό» στο προαύλιο, ο Υπαστυνόμος Α Μιχάλης Κλειδωνάρης  λέει δυο λόγια για τη σημερινή δράση.

61

71

91

112

.