Σε ευχάριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή έγινε η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του ΚΑΠΗ

IMG_2903 ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής γιορτή

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/6/2016) στο χώρο του Α’ τμήματος στην οδό Γούναρη.

Στην εκδήλωση τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους γεμίζοντας τον κήπο με πίνακες ζωγραφικής, κοσμήματα και κατασκευές, εμπλουτίζοντας την εκδήλωση με μουσική και τραγούδι από τα ίδια τα μέλη. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα σημαντικά μεγάλη.

20160614_123016 ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής

Την έναρξη της καλοκαιρινής εκδήλωσης έκανε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αντωνία Γκίνη.

Η ετήσια αυτή γιορτή είχε θεσπιστεί από τη Δημοτική Αρχή του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου για την καλοκαιρινή έναρξη, συνεχίστηκε έκτοτε και ήταν αναμενόμενη η παρουσία του εκεί και η αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη.

Παραβρέθηκαν εκτός τους πρώην Δημάρχους του κ.κ Β.Ζορμπά  κ. Β.  Γιαννακόπουλου, ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Ησαΐας, η πρώην αντιδήμαρχος κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου, η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Γεωργία Ξενούλη, η πρ. προϊσταμένη  κ. Λύβια Κανέλλου και μέλη συλλογικοτήτων της πόλης.

 20160614_122934 ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής

20160614_123027 ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter