Τι να φταίει άραγε;

ειδική δημόσια συνεδρίαση 15-6-16α

Να φταίει η μεγάλη συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” που πραγματοποιείται ταυτόχρονα στο Σύνταγμα ;

Να φταίει η ώρα διεξαγωγής;

Να φταίει το ότι οι κάτοικοι αυτής της πόλης, της Αγίας Παρασκευής, βαρύνονται από χίλια μύρια προβλήματα και δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν ξανά τα ίδια και τα ίδια;


ειδική δημόσια συνεδρίαση 15-6-16β

Ότι και να φταίει, μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που παρακολουθούν τη διεξαγωγή της Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου.  Και αν υπολογίσουμε ότι οι μισοί περίπου θεατές είναι οι συνήθεις (μέλη επιτροπών, συλλόγων, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη των παρατάξεων κλπ) το ποσοστό των απλών κατοίκων τείνει προς εξαφάνιση.

Μάλλον το timing ήταν λαθεμένο, γιατί την ίδια ώρα διεξάγεται η συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” στο κέντρο της Αθήνας και πάρα πολλοί Αγιοπαρασκευιώτες, μεταξύ αυτών νυν και πρώην δημοτικοί παράγοντες, βρίσκονται ήδη εκεί. Από την άλλη πολλοί δεν μπορούν να συμμετέχουν λόγω των εργασιών τους, μιας και η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 5:30μμ, ώρα που τα καταστήματα είναι ακόμα ανοικτά.

Εξάλλου δεν αναμενόνταν να ακουστεί κάτι νέο και συνταρακτικό που να δραστηριοποιήσει τους κατοίκους και να τους φέρει μέχρι την Νεαπόλεως και έτσι προτίμησαν να απέχουν.

Όπως και να έχει η αίθουσα δείχνει απογοητευτικά άδεια!!!

Όπως λέει και το τραγούδι

“Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα

μη μ’ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα …”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter