Λαική Ενότητα Αγίας Παρασκευής:Οι υπάλληλοι των τοκογλύφων δανειστών ανεπιθύμητοι στη γειτονιά μας!

lae

Αφού πρώτα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέρυσι το καλοκαίρι ξεπούλησε και πρόδωσε ένα λαό που στάθηκε με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια μπροστά στους εκβιασμούς που του ασκήθηκαν από θεούς και δαίμονες, λέγοντας ΟΧΙ με ένα συντριπτικό ποσοστό 62%…

Αφού αμέσως μετά ψήφισε το 3ο Μνημόνιο κόντρα στο πρόγραμμα με το οποίο εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη του 15, πραξικοπηματικά , ανέτρεποντας τη λαϊκή εντολή και με τη συνεπικουρία των παλαιών μνημονιακών δυνάμεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ.

Αφού πέρασαν και 4ο Μνημόνιο υποχωρώντας σε κάθε απαίτηση των υπαλληλίσκων της ΕΕ και του ΔΝΤ…

Μετά συνέχισαν με απίστευτο κυνισμό να εφαρμόζουν το αντίθετο ακριβώς από αυτό που εξήγγηλαν ως αντιπολίτευση:

  • Ξεπουλώντας μέρα με τη μέρα όλη τη δημόσια περιουσία στους ξένους τοκογλύφους δανειστές και στη ντόπια οικονομική ελίτ
  • Διαλύοντας κάθε έννοια κοινωνικού κράτους και καταργώντας ακόμα και τα στοιχειώδη δικαιώματα στην εργασία και στην ασφάλιση…
  • Καθιστώντας το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, βάζοντας τέλος ακόμα και σε αυτή την τυπική λειτουργία της Βουλής, παραδίδοντας την εκτελεστική εξουσία στους ”Θεσμούς” και μετατρέποντας τη χώρα σε προτεκτοράτο…
  • Καταργώντας κάθε έννοια εθνικής και λαικής κυριαρχίας, καταργώντας την ίδια τη Δημοκρατία στη χώρα
  • Διώχνωντας τη νεολαία προς το δρόμο της μετανάστευσης στο εξωτερικό

Κι όμως έχουν μεγάλο θράσσος !

Η Κυβέρνηση αυτή, αλλά και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσκλησή τους μέσω e-mail σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, πρόσκληση που απευθύνθηκε και σε πρώην μέλη του μεταλλαγμένου αυτού κόμματος της δήθεν «Αριστεράς» ελπίζοντας μπας και τσιμπίσει κανένα από αυτά, δηλώνουν μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, εννιά μήνες μετά, η Κυβέρνηση έχει παράξει ένα σημαντικό έργο, με προτεραιότητα στην στήριξη των πιο αδύναμων στρωμάτων (!), το κτύπημα της διαφθοράς(!), την διεύρυνση των δικαιωμάτων, την αντιμετώπιση του προσφυγικού, την εξυγίανση του χώρου των τηλεοπτικών καναλιών κλπ.

Επιπλέον έκλεισε με επιτυχία το προηγούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και ήδη ξεκίνησε την εφαρμογή του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Παράλληλα σχεδίασε το νέο Αναπτυξιακό περιβάλλον και ο σχετικός νόμος ψηφίζεται από την Βουλή.

Τέλος κατάφερε να περάσει η χώρα την πρώτη αξιολόγηση και ήδη μετά την 21/6 θα αρχίσουν τα πρώτα υποστηρικτικά κεφάλαια να έρχονται στην χώρα».

Οι άνθρωποι που διαλύουν τη ζωή εκατομμυρίων άλλων, δεν έχουν καν τη συναίσθηση αυτών που λένε και αρχίζουν να θυμίζουν περισσότερο εργολάβους που θα «μοιράσουν» τις νέες δουλειές και το νέο ΕΣΠΑ, παρά κυβερνητικά στελέχη.

Αφού πρώτα άπλωσαν, μαζί με τα προηγούμενα παλαιομνημονιακά κόμματα, δυστυχία στο λαό μας, έρχονται σήμερα να κάνουν πολιτικό εμπόριο πάνω στην ίδια την καταστροφή της χώρας, τάζοντας ”ανάπτυξη΄΄ πάνω στα ερείπια, διαφημίζοντας τα ΄΄υποστηρικτικά΄΄ κεφάλαια, χτίζοντας τις συμμαχίες τους και οικοδομώντας μια σχέση εκπροσώπησης με τα λαικά στρώματα που θα βασίζεται στο μοίρασμα της φτώχιας, σε δουλειές πείνας και υπερεκμετάλλευσης και σε ένα τρόπο διαμεσολάβησης που καθόλου δε θα διαφέρει από το πελατειακό σύστημα που ήταν στημένο στην χώρα για 10-ετίες. Πατώντας κυριολεκτικά πάνω στην ανάγκη επιβίωσης των ανθρώπων που σήμερα καταστρέφουν.

Έτσι, ενώ φτωχοποιούν τα 2/3 της κοινωνίας, έρχονται σήμερα σα να μη συμβαίνει τίποτα να μας πουν ότι τη σώζουν !

Ετοιμάζοντας μάλιστα από Σεπτέμβρη νέες απίστευτες επιθέσεις στην εργασία, αφαιρώντας της κάθε συλλογική κατάκτηση, καταργώντας τον 13ο και 14ο μισθό και στον ιδιωτικό τομέα και νομοθετώντας την πλήρη, πλέον, απελευθέρωση των απολύσεων.

Και την ίδια ώρα δεν βρίσκουν να πουν ούτε μια κουβέντα για τις αντιδραστικές και μισητές πολιτικές της άθλιας Ε.Ε.

Ούτε και μια λέξη αλληλεγγύης για τους Γάλλους εργαζόμενους που παλεύουν ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές του Ωλάντ, του φίλου του Τσίπρα.

Και τέλος έχουν το θράσσος να μιλούν για τους πρόσφυγες και τον πόλεμο που τους προκάλεσε. Αυτοί που έκαναν τον πόλεμο έχουν όνομα. Αυτοί που κατέστρεψαν ολόκληρους λαούς όπως το Ιράκ, την Λιβύη, και την Συρία και αυτοί που επιτίθενται στο Αφγανιστάν, αυτοί που αιματοκύλησαν και κατέστρεψαν το Σουδάν και την Σομαλία, που έχουν ολόκληρες Ηπείρους, όπως η Αφρική μέσα στην αφόρητη πείνα και την βαρβαρότητα, έχουν όνομα, είναι ο Ιμπεριαλισμός, είναι οι ΗΠΑ και η Ε.Ε, είναι το ISIS που το έφτιαξαν, το εξόπλισαν και το εκγύμνασαν, μαζί με τους Τούρκους, την Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και όλους τους άλλους. Αυτοί είναι οι νέοι φίλοι του κυρίου Τσίπρα και της ομάδας που υποδύεται το ρόλο της Κυβέρνησης αυτής της χώρας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, σε σας που καταστρέφετε τις ζωές μας και τον τόπο μας, σας λέμε:

Είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στη γειτονιά μας !

 

Λαική Ενότητα Αγίας Παρασκευής