Ευχαριστίες από το 7ο Δημοτικό στις εθελόντριες τροχονόμους μαμάδες Εύη Μηνδρινού και Φωτεινή Πελέκη

13563149_10201933105807314_1607070860_n

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ζητήσαμε από τους γονείς με αυτήν εδώ την  επιστολή να μας βοηθήσουν εθελοντικά στην ενημέρωση των οδηγών και την ασφαλή προσέλευση και  αποχώρηση των μαθητών  από την οδό Αρτέμωνος, όπου βρίσκονται οι δυο κεντρικές είσοδοι του σχολείου.

Η ανταπόκριση δεκάδων  γονέων ήταν άμεση και θετική και τους ευχαριστούμε γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη η επιτυχία του στόχου της ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών και ο μηδενισμός της πιθανότητας  ατυχήματος από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Επιτρέψτε μας όμως, ως ελάχιστο αντιστάθισμα στην προσφορά τους, να εκφράζουμε ιδιαίτερες  ευχαριστίες  σε δύο μητέρες του σχολείου μας, την κ. Εύη Μηνδρινού και την κ. Φωτεινή Πελέκη, οι οποίες για περισσότερους από έξι μήνες ανέλαβαν αποκλειστικά οι δύο τους, εθελόντριες τροχονόμοι στην οδό Αρτέμωνος.

Πελέκη-Μηνδρινού

Με συνέπεια, ευγένεια και χαμόγελο η κ. Φωτεινή το πρωί και η κ. Εύη το μεσημέρι υποδέχονταν και αποχαιρετούσαν μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους  κανόνα κυκλοφοριακής αγωγής  ιδιαίτερα δε αυτούς που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter