Έγινε σε καλό κλίμα η συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων με την Δημοτική αρχή

b_650_0_16777215_00_images_april-may2014_enosigonewn

Tην Τρίτη 6/9/16 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η πρώτη, για τη νέα σχολική χρονιά, συνάντηση της Ένωσης Γονέων με τη Δημοτική Αρχή. Η συνάντηση ορίστηκε κατόπιν αιτήματος της Ένωσης, ώστε να υπάρξει ενημέρωση, για όλα τα τρέχοντα ζητήματα εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Γ. Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Π. Γκόνης και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ελ. Πετσατώδη, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σ. Παπαμιχαήλ καθώς και οι πρόεδροι των δύο σχολικών επιτροπών κ. Αύρα Μπασακίδου – Καράμπελα και κ. Β. Τραυλός. Από την πλευρά της Ένωσης Γονέων παρέστη η πλειοψηφία του ΔΣ της Ένωσης.

Η συνάντηση ήταν αρκετά εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές, καθώς  πέραν της ενημέρωσης για τις εργασίες που έχουν ήδη γίνει αλλά και των έργων που προγραμματίζονται άμεσα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για δράσεις και ενέργειες που μπορούν να γίνουν σε συνεργασία της Ένωσης Γονέων και της Δημοτικής Αρχής.

Το Δ.Σ. της Ένωσης  δεσμεύεται να ενημερώσει τις προσεχείς ημέρες τους συλλόγους – μέλη του, για το περιεχόμενο της συνάντησης, με νέα αναλυτική ανακοίνωση.

Αγία Παρασκευή 7/9/16

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο