Πυροσβεστικό όχημα παρέδωσε ο ΣΠΑΥ στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b2%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%8c%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85
Με σκοπό την επίσημη παράδοση πυροσβεστικού οχήματος  κατάλληλου για τους χωματόδρομους του βουνού, που παραχώρησε ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού-ΣΠΑΥ στο Δήμο Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο σήμερα Δευτέρα 19/9  αντιπροσωπία του Συνδέσμου με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Παν.  Αγγελόπουλο.
Στη συνάντηση  συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  Ι. Σιδέρης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Στ. Ψύλλα καθώς και τα στελέχη του ΣΠΑΥ Ε. Γρίβα και Ν. Μητσιάκης.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τη χρήση του οχήματος, του οποίου η καθημερινή παρουσία στο βουνό  ενισχύει τις δυνατότητες για άμεση αντιμετώπιση πιθανής πυρκαγιάς, θα συνεργαστεί με το Σωματείο Εθελοντών Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού-ΣΕΠΒΑΤΥ.
 Ευελπιστούμε να διαθέτει ο Δήμος και τον κατάλληλο οδηγό και να μην αποτελέσει αυτό το χρησιμότατο όχημα, διακοσμητικό στοιχείο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter